1 Nisan 2011 Cuma

Big Bang - UV Syndrome







Eğitmen performastan önce son tüyoları veriyor Big Bang'e . Öncelikle gergin misiniz? diye sorular yöneltip üyelerimizi daha strese sokuyor. Birazcık gergin olmanın iyi birşey olduğu yönünde bilgiler veriyor.

Daha sonra da herkesten parçadan kendi bölümlerini söylemesini istiyor.Taeyang'ın bölümüne gelindiğinde 'Oh Eh Oh' ile hangi duyguyu vermeye çalışıyorsun diye soruyor. Taeyang 'birini arıyorum anlamına geliyor' diyor. Eğitmen neden oh eh oh olmak zorunda diye hesap soruyor. Taeyang, Gd şarkıyı öyle yaptığı için, cevabını veriyor. Eğitmen Oh Eh oh yerine "gel" anlamına gelen "Oh Re Yo" yu öneriyor. Daha sonra "Yu Gi Ro Oh Re Yo" ( buraya gel) diyerek söylemesini istiyor. Daesung'a özgüvenin yerinde diyor.

TOP'ın bölümünde öne çıkarak şarkıyı söylemsini istiyor. Sonra Seungri'den TOP ' ye nasıl yürümesi gerektiğini öğretmesini söylüyor.

GD'nin bölümünde, ' Simple' kısmını 'Simol ' şeklinde söylediği için kızıyor. GD düzeltince beninmle dalga mı geçiyorsun diyerek GD'ye senin kıyafetlerin biraz simol diyor( small demek istedi galiba)

En çok Taeyang'ın bölümünde güldüm. "Yu Gi Ro Oh Re Yo"

kaynak : WeezingKoffing

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected