17 Nisan 2011 Pazar

BIGBANG'in MCountdown'da performanslarını sergilerken gerçekleşen aksaklıkları farketmiş miydiniz?

Öncelikle "Love Song" şarkısı tahminlerinden önce başlıyor. Bunu dansçıların sahneye aceleyle gelmesi ve GD'nin son kontroller için sahnede olduğunu görünce anlıyoruz. TOP şarkıyı söylemeye başlayınca Daesung'la ikisi sahneden çıkmak için çabalıyorlar.







"Stupid Liar" performansında da GD "I'm so stupid in love" kısmını söylerken sahnenin beklenenden küçük olması sebebiyle dansçıya çarpması. İlk dansçı bunu (kareografiden dolayı) beklerken ikinci dansçı GD'nin kendisine çarpacağını pek tahmin edememiş. Bunu da hareketlerinden anlıyoruz.







İzlemek için Youtube simgesine tıklayınız.

videolar: CrazyCarrotExtra@yt

2 yorum:

  1. dikkatinizden kaçmış heralde ama stupid liar performaslarında çarpısmaları sahne küçüklüğünden değil kareografilerinin bır parçası ...bütün perf.larında var.

    YanıtlaSil
  2. Sanırım bu yanlış anlaşılma biraz da benim çevirimden kaynaklanıyor. İlk dansçıya çarpması beklenen birşeydi ancak ikinci dansçıya çarpması biraz şiddetli olmuş ve dansçının mimiklerinden de beklemediği anlaşılıyordu. Kastedilen bu :) Daha doğrusu gözümüze çarpan bu. Zaten çok da farkedilmeyen bir kaza olduğunu benim eklemem gerekirdi. Yine de tartışılmaya açık bir konu, haklısın

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected