2 Nisan 2011 Cumartesi

Daesung yatak sahnesinden sonra daha cesur biri oldu



Big Bang'in Daesung'u klipteki yatak sahnesinden sonra daha cesur biri olmuş.

Mnet'in canlı müzik programı "M  Soundplex"'te , Big Bang 2oo hayranın önünde mini konser verip soruları yanıtladı. Bu bölüm 2 Nisan öğlen 12'de (KST) yayınlanacak.

Daesung'un "Tonight" klibi için ilk kez yatak sahnesi çekmesi büyük bir patlama yaratmıştı. Eğlence dünyasının komik adamı olarak tanınan biri olarak,  yatak sahnesi haberleri birçok hayranının dikkatini çekti.

Daesung "Yatak sahnesi çekildikten sonra, grup üyeleri daha cesur olduğumu söyleyip durdu." derken o sırada diğer Big Bang üyeleri araya girerek "Çok seksi biri oldu...özellikle ense kısmı çok çekici " diyerek hayranlarını gülmekten kırdılar.

"Performanslarınızda hiç ideal tipinize uygun birini gördünüz mü?" sorusunu  Big Bang şöyle cevapladı " İdeal tipimize benzer bir sürü kadın görüyoruz, en çok da konserlerimizde"  İdeal tiplerini açıkladıktan sonra, 200 hayranı arasından şanslı birini seçtiler.

Bunların yanında, Big Bang performanslarını da sergiledi.Daesung ,oynadığı "Dr. Jekyll and Mr. Hyde"  müzikalinden "Right Now" şarkısını söyledi Taeyang ise Jackson 5'dan "I Want You Back" ve kendi çıkış parçası "Look At Me"' yi söyledi.

Big Bang'in söylediği birçok parça arasında en etkileyicisi gitar eşliğindeki "Lies" parçası oldu.

İzleyicilerle iletişimin kuvvetli olduğu bu bölüm 2 Nisan'da M Soundplex programında yayınlanacak.

source: koreaboo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected