24 Nisan 2011 Pazar

Jung Woo Sung Lee Ji Ah'a Hala Aşık!!!



Eski eşi Seo Taiji ile davalar ı devam eden Lee Ji Ah, sevgilisi Jung Woo Sung ile iletişime geçip geçmişini anlatmadığı için özür diledi. Yerel medya olayı şöyle haber etti “Lee Ji Ah Jung Woo Sung ile iletişime geçti ve geçmişi hakkında hiçbir şey anlatmadığı için özür diledi.  Geçmişi yüzünden Jung Woo Sung’un duygularını incittiği için çok acı çekiyor”  Chosun Ilbo, Lee Ji Ah’ın bilgisiyle kelimelerini alıntı yaptı.

Jung Woo Sung , Lee Ji Ah’ın boşanma davasından haberi olmadığını ve haberi ilk duyduğunda şoka uğradığını belirtmişti. Düşünmeye çekilmek istediği için bu hafta sonundaki  doğum günü partisini iptal ettiğini, yakın arkadaşları tarafından anlatıldı. Bunun yerine Jung kafasını dağıtmak için içmeye birlikte gittiği patronu Kim Yun Hak, çalıştığı ajansın Ceo’su 22 Nisan’da tweet attı,24 yıllık arkadaşımla içki içiyorum (Jung Woo Sung’tan bahsediyor) Umarım zaman tüm yaralarını sarar.Zor zamanlar geçiriyor, ben de öyle. Bugün onun patronu olarak değil arkadaşı olarak yanındayım.”



Yakın zamanda  Jung Woo Sung  Lee Ji Ah ile çıktığını herkese duyurmuştu.  Lee Ji Ah’ın boşandığı ortaya çıkınca, Jung Woo Sung’un ajansı Lee Ji Ah’ın Soe Taiji ile evliliği hakınnda hiçbir bilgiye sahip olmadığı hakkında resmi bir açıklama yapmıştı “Evli olduğunu bilseydim, onunla çıkmazdım” ancak Jung’un başka bir yakın arkadaşı şöyle bir açıklamada bulundu, “Jung Woo Sung,  Lee Ji Ah’a hala aşık. Bence şu anda kafasındaki karışıklığı nasıl çözeceğini görmeyi bekliyor.” Jung Woo Sung’nun menajerlik ajansı da “ İki taraf yollarını ayırıyor söylentileri sadece söylenti.” 

Yakın zamanda  Jung Woo Sung  Lee Ji Ah ile çıktığını herkese duyurmuştu.  Lee Ji Ah’ın boşandığı ortaya çıkınca, Jung Woo Sung’un ajansı Lee Ji Ah’ın Soe Taiji ile evliliği hakınnda hiçbir bilgiye sahip olmadığı hakkında resmi bir açıklama yapmıştı “Evli olduğunu bilseydim, onunla çıkmazdım” ancak Jung’un başka bir yakın arkadaşı şöyle bir açıklamada bulundu, “Jung Woo Sung,  Lee Ji Ah’a hala aşık. Bence şu anda kafasındaki karışıklığı nasıl çözeceğini görmeyi bekliyor.” Jung Woo Sung’nun menajerlik ajansı da “ İki taraf yollarını ayırıyor söylentileri sadece söylenti.”  açıklamasında bulundu. Ajansı gelecek günlerde resmi bir açıklamada bulunacak.

kaynak: Soompi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected