26 Nisan 2011 Salı

Junon Dergisi Daesung Röportajı



S1.İlk önce “What’s Up” dizisi hakkında konuşalım. Japonya’da da gündem konusu oldu, D-Lite nasıl bir karakteri canlandırıyor ve öyküsü ne? Japonca sayfasında Verdis (?) konserindeki fotoğrafları görebiliyoruz, kostümün nasıldı?

Dae: Müzik sanatçısı olma hayalleri kuran öğrencilerin tutkusunu anlatan bir dizi. Ben de onlardan biriyim. Sahnedeyken maske takıyorum, maske tahminimden daha ağır ve rahatsız ediciydi.

S2. Aktör olarak çalışmak nasıl? Zorlukları neler? Çekimlere başlamadan önce öğrendiklerin neler ya da sürekli üzerinde pratik yaptığın şeyler neler?
Dae: Çok fazla müzikli sahneler vardı, oyuncular ve çalışanlar beni kale aldıklarından, onların göremeyeceği yerlerde sürekli pratik yaptım. Şarkı ve danslar, BIGBANG ile yaptığımdan çok daha farklıydı, bu yüzden güzel şeyler ortaya çıkarabilmek için çok çalıştım.

S3. Çekimlerde en eğlenceli şey neydi? Big Bang olarak çalışmakla tek başına çalışmak arasında farklılıklar var mı?
Dae:
 Müzikal yaptım, dizi de oynadı, hepsi de eğlenceliydi. Bence hem  Big Bang  olarak çalışmanın hep de tek başına çalışmanın kendine has tatları var.

S4. Sıradaki soru müzikle ilgili. D-Lite’ın Baby Don’t Cry şarkısı bu seneki Big Show’un manşeti oldu- şarkı ne hakkında?  Şarkıyı dinlememiş olan Japon hayranların için biraz açıklar mısın, lütfen?
Dae: Aşk şarkısı, ama melodisi hüzünlü, değil mi? Anlamı: ‘Derdin olduğunda, ağlama, daima senin yanındayım’. Şarkı Kore’de satışa çıkan Special Edition albümünde yer alıyor, lütfen dinleyin ve şarkıyı hissedin.

S5. Şu ana kadar çıkarttığın solo şarkılarla, Baby Don’t Cry arasındaki farklılıklar nedir?

Dae: Şu ana kadar çıkardığım şarkılarda neşeli olmakla birlikte Enka havası da (Trot müziğin Japonca karşılığı) vardı, ama BDC en çok söylemek istediğim şarkı tarzı.

S6. Son zamanlarda daha erkeksi ve seksi olduğunu düşünüyoruz, bir şey mi oldu? Vücudun daha kaslı, body çalışması mı yaptın?
Dae:
 Seksi?! Haha! Farkediliyor mu? Haha, üzgünüm. Siz ‘kaslı’ diyorsunuz, ama ben, kilolarımı kaybettiğimden dolayı gizili kaslarımın meydana çıktığını düşünüyorum. Haha, üzgünüm!!

S7. Önceki röportajında ‘gülümseyen yüzünün sırrı’  çevrende seni eğlendiren şeylerin olması demiştin. Seni gülümsetecek komik şeyler yaşadın mı?
Dae:
 Geçenlerde Big Show düzenledik, beklediğimizden daha fazla haran vardı bu yüzden mutlu oldu. Doğal olarak hayranlarımı karşımda görünce gülümsüyorum.

S8. Yine önceki Junon röportajında, ‘Kayak yapmaya gitmek istiyorum!’ demiştin, Gidebildin mi? Muhtemelen çok fazla tatilin olmuyordur, boş zamanlarında nasıl vakit geçirirsin?
Dae:
 Boş zamanlarımda tüm gün evde olurum. Bence dışarıya çıkmamak boş zamanlarını geçirmek için en iyi yapılacak şeydir. Kayağa bir kere daha gitmem şart!

S9. Son zamanlarda seni çıldırtan bir şey var mı?
Dae:
 Çıldırmak değil de,  çok amaçlı çantamı gören herkes bana hediye olarak çanta almaya başladı, bu yüzden ev dolusu çantam var. Ama çantasız da yapamam.

S10. Yakında Japonya Tur başlıyor!! Tüm Japon hayranlarınız heyecanla sizi bekliyor,  Japonya geldiğinizde sizi heyecanlandıran şeyler oluyor mu?
Dae:
 Tabi ki Japon hayranlarımızla buluşabilecek olmamız daima bizi heyecanlandırır, herkesi genki(mutlu) görmek istiyorum. Lütfen birazcık daha sabredin!!!

Çeviri bana aittir. Lütfen izinsiz kullanmayınız.                                                                                                                                                      kaynak: DCDS, Bigbangupdates

5 yorum:

  1. ya bide Türk hayranlarınızla buluşun gelin Türkiye ye yaa :(

    YanıtlaSil
  2. face de gece gunduz Türkiye yazıozz umarım bizi farkederler yaaa :(((((

    YanıtlaSil
  3. Aslında bu işi Soompi'de yapsak daha faydalı olabilir. Çünkü YG Kore Dışındaki hayranlarına ulaşmak için Soompi ile işbirliği yapıyor. Yani bu kampayanın farklı versiyonu da Soompi de var. Listede olmayan ülkeler yorumlarını orada yazabilirler. Tekrardan araştırıp o sayfanın linkini buraya yazayım. :D Oradan da Big Bang'e ulaşmaya çalışalım:D

    YanıtlaSil
  4. tmm anlaştık her türlü yardıma hazırım yeter ki sesimizi duyurabilicek bişi olsun :)))

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected