22 Nisan 2011 Cuma

Lee Ji Ah'ın Ajansı KeyEast Resmi Açıklamada Bulunuyor!!!



Lee Ji Ah ve Seo Taiji’nin şok edici evliliği, boşanma ve sırları hakkında,  Lee Ji Ah’ın ajansı, KeyEast Ent. resmi açıklamada bulundu.

21 Nisan’da, KeyEast’in yaptığı açıklama,

Lee Ji Ah ile ilgili çıkan haberlerle ilgili resmi açıklama yapmak istiyoruz.

Öncelikle, Lee Ji Ah’ın hayranlarını bu haberle şaşırtıp üzdüğümüz özür dileriz.

Şu anda, Lee Ji Ah ve Seo Taiji’nin mal paylaşımı ve nafaka davaları sürmektedir.

Boşanmalarından bu yana, Lee Ji Ah sorunsuzca bu ilişkiyi bitirmek istedi ama anlaşmazlıklardan dolayı pek de mümkün olmadı. Mal varlığı paylaşımıyla ilgili anlaşmazlıklardan dolayı, olayın sakin bir şekilde halledilmesi zorlaştı. Bu yüzden 19 Ocak’ta dava açıldı.

Ancak davadan sonra, iki taraf da anlaşmaya varamadı ve sorunlar daha da büyüdü.Olayların bu kadar büyüyeceğini iki taraf da tahmin edemedi, Her ikiside telaş içinde ve olayları düzeltmek için ellerinden geleni yapıyor.

1993 yılında, Lee Ji Ah,  Amerika’daki eğitimi için ülkeyi terk etmişti. Aynı yılda, Los Angeles Kore Fesitivali’nde ortak arkadaşları sayesinde Lee Ji Ah, Seo Taiji ile tanıştı. Daha sonra Seo Taiji kariyerine devam etmek için Kore’ye dönerken, Lee Ji Ah Amerika’da kaldı. Tüm bu zaman boyunca telefon ve mektuplarla birbirleriyle iletişim halinde olup, ilişkilerini sürdürdüler.

Sonra, 1996’da Seo Taiji (Seo Taiji&Boys grubunun dağılması) eğlence dünyasından elini çekip geçici olarak Amerika’ya yerleşti. Lee Ji Ah, Seo Taiji’nin Amerika’ya uyum sağlamasına yardım ederken, ilişkileri ilerleyip birbirleriyle yakınlaştılar. Birbirini çok seven çift, 1997’de evlenmeye karar verdiler. Evlilik hayatı boyunca  Atlanta ve Arizona’da mutlu bir yaşam sürdüler.

Temmuz 2000’de, Seo Taiji  müzikal döünüşünü gerçekleştirmek için Kore’ye geri dönerken, Lee Ji Ah tek başına Amerika’da kaldı. Lee Ji Ah 2006 ve 2009 yılında boşanma belgeleri yolladı ve sonunda boşanma gerçekleşti. Boşanmalarının sebepleri, meslekleri, evlilik hayatlarının farklı oluşu ve kişiliklerinin farklılığıdır.

2004 yılında, Lee Ji Ah cep telefonu reklamında oynama şansı elde etiğinden, Kore’ye kısa süreliğine geri döndü.Çekimlerin gerçekleştirildiği sırada, KeyEast CEO’su, Yang Geun Hwan ile tanıştı ve ünlü olmak ilgisini çekti. 2005’de, “The Legend” seçmelerinde başarılı olduktan sonra Kore’ye geri döndü ve o yıl oynadığı başrolle ödül kazandı. 2007’de KeyEast ‘e resmen katılmış oldu.

Seo Taiji’nin ününden dolayı, Lee Ji Ah’ın evliliğini saklamaktan başka çaresi yoktu. Gerçekleri ilk elden açıklayamadığımız için çok özür dileriz. Lee Ji Ah, bu yüzden zor zamanlar geçiriyor.

Genç olmasına rağmen, ikisi de birbirini çok sevdi ve ilişkilerini sakince sonlandırmak istedi. Ancak yapamadıkları için çok üzgünler.

Birçok insanı bu haberle şok edeceğinden dolayı daha önce açıklayamadı, Lee Ji Ah, kendisine güvenen herkese karşı çok üzgün hissediyor.

Son olarak, bazı haberlerde söylendiği gibi, çocukları olmadığını belirtmek istiyoruz. Ve şu anki davanın, boşanma davası olmadığına açıklık getirmek istiyoruz.

Gerçekliği doğrulanmamış haberleri medyanın yayınlamamasını rica ediyoruz. 

kaynak: allkpop

Gerçekten zor bir durum. Belki kariyerinin ilk zamanlarında zarar görmemek için açıklmaması normal karşılanabilir ancak herkesten saklaması ve o hayatın hiç yaşanmamış gibi davranılması çok saçma. 

3 yorum:

  1. Ayrıca profilinde 1982 doğumlu diye geçen aktrisimiz 1979 doğumluymuş. Yaşına kadar her şeyi iyi saklamışlar. :D

    YanıtlaSil
  2. Amma çetrefilli bir geçmişi varmış. Saklaması kötü tabi ama acıdım valla kadına. Zor günler geçiriyor olmalı şu sıra..

    YanıtlaSil
  3. Böyle konuşsam da ben de acıdım :(

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected