17 Nisan 2011 Pazar

TOP hayranlarını kurtarıyor!!! (Hayranı anlatıyor)



“GD’nin anne ve çocuğunu kurtarışı” ile ilgili haberi okuduktan sonra TOP’ın Big Show 2011in 3. gününde yaptığı aklıma geldi. Akadaşım ve ben konserde 3. katta oturuyorduk. Herkesin bildiği gibi Bigbang tokalaşmak için VIP’lerin yanına gider.  Tabi ki biz de bunu bildğimizden BIGBANG üyelerine yakından bakmak için “soru işaretli” yere gittik.

TOP ve Seungri ( bence) çoktan “soru işaretl”i alandaydılar. Tahmin edildiği gibi, korkulukların yanında olanlar onlara elini uzatabilecekti. Arkadaşım TOP ve Seungri’nin uzun süre boyunca korkulukların orada durduğunu fark etti. Birkaç saniye sonra Seungri ayrıdı ancak TOP orada durmaya devam ediyordu. Biz de hayranların çantalarını koyduğu bölge çöktü sandık. Ama daha sonra Korkulukların kırıldığını ve TOP’ın tamir etmeye çalıştığını fark ettik.

Korkulup kırılıp bir hayranın üzerine düşebileceğinden endişe ettiği için TOP oradan ayrılmadı. TOP’ın korkulukları düzeltmeye çalıştığını anlayan güvenlik görevlisi de olaya el attı.

Olanları net bir şekilde anlatamamış olabilirim ancak hatırladıklarım ve gözümün önüne gelenler bunlar.

TOP ve GD’nin bu davranışlarından sonra, onlara saygı duyuyorum. 

kaynak: YG United, saranghaeygfam@tumblr/nodiggity-choi@tmblr,Trisya at bbworld

GD OLAYI

GD’nin kurtardığı çocuğun annesi mektup yazmıştı olayla ilgili. Açıkçası mektubun tamamını hatırlayamıyorum. Ancak aklımda kalanlarla olayı özetlemeye çalışacağım.

2. katta (3. Katta olabilir ) Bigbang üyeleri yaklaşınca, yakın olmak isteyen hayranlar tarafından izdiham oluşmuş. O sırada kadın da çocuğunu taşıyormuş ancak o kalabalıkta çocuk düşmüş (tam böyle de olmayabilir yakınındeyken de düşmüş olabilir ) Annesi de ezilmesin diye onu kurtarmaya çalışırken bu sefer de kendisi eziliyormuş (O sırada bayılmış da olabilir) Bunu fark eden GD hemen yanlarına koşmuş. Çocuğun yanında büyük bir cisim varmış ve çocuğun üzerine düşmek üzereyken GD engellemiş. Güvenlik görevlileri GD’yi görünce onu kurtarmaya çalışıyorlarmış ancak GD “Benimle değil, çocukla ilgilenin” diye uyarmış. Çocuğu annesine teslim etmişler.

O kalabalığın içine dalıp kendisini düşünmeden çocuğu kurtarmak için çabalamış. Çok düşünceli. Gerçekten takdir etmemek hayranlık duymamak elde değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected