11 Mayıs 2011 Çarşamba

Eugene Evleniyor!



Dizilerdeki çiftlerin gerçek olmasına bayılıyorum. Önce Lee Chun Hee ve Jun Hye Jin, şimdi de Eugene ve Ki Tae Young.

MBC'nin haftasonu dizisi "Creating Destiny" setinde tanışan çift evlenmeye karar verdi. Eugene evleneceğini 11 Mayıs tarihinde evleneceğini fanlarına duyurdu.  Her zaman baher evliliği yapmayı düşlediğini söyleyen Eugene 23 Temmuz'da evleneceğini açıkladı.  23 Mayıs'ta resmi açıklamada bulanacaklar.

Çıktıklarını bile bilmiyordum. Benim için şok edici bir haber oldu. Creating Destiny dizisinde ikiliyi çok yakıştırıyordum.  Darısı Monday Couple 'ın başına :D

1 yorum:

  1. SBS kanalının Running Man adlı bir programı var. Running Man pazartesi günleri çekildiği için Song Ji Hyo ( Düşlerimin Prensi'ndeki Min Hyorin) ve Kang Gary (Leessang) çiftine Monday Couple diyoruz. Aslında çift değiller. :D Ortaya çıkışı da şöyle oldu. Bir bölümde Gary ve Ji Hyo yalnız kaldılar. Çok garip bir durum aldı. Birbirlerine kahve uzattılar. Aralarında bir çekim oldu. :D (Komedi tadında) O günden beri ilişkileri gün geçtikçe ilerledi. İlk zamanlar biraz tuhaf karşılanırken, şimdi çok daha rahatlar. İzleyicilerin Monday Couple'a ilgisi büyük.
    http://bbsever.wordpress.com/2011/05/08/running-man-daesung-ile-36-bolum-saklambac-oyunu-ozeti/

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected