30 Mayıs 2011 Pazartesi

ŞOK ŞOK ŞOK ( Daesung kaza yaptı)

ŞOK ŞOK ŞOK



Son Durum:

Daesung Kore saatiyle sabah 7'ye doğru menajeriyle birlikte evine döndü.

Daesung'un hızının saatte 80 km olduğu söyleniyor. Zaten Daesung'da öyle söylemiş. Taksici 60 demiş. (Hız sınırı 60km/sa imiş.)

Daesung o sırada şoktan frene basamamış. Polis hem kaza görüntülerini hem de otopsi raporlarını inceleyip sonuca varacakmış.


Not: Artık resmi bilgiler çıkmadıkça bu konuda bloga birşey yazmayacağım. Lütfen siz de her bilgiye kanmayın. Çünkü antifanlar kafalarından haber uydurup yayma mücadelesinde. Bu yüzden resmi kaynakların haberlerini dikkate alın. Geceden beri sürekli bilgiler değişmekte ve raporlar çıkmadığı sürece de kimsenin bildiği şey gerçek değildir.
Güncelleme 5:
Polisin resmi açıklamaları

Daesung taksiciye çarpmadan önce, motorsikletlinin çoktan ölmüş olduğu açıklandı.

Taksi sürücüsü Kim (64) Yanghwa Köprüsü'nün kuzeyinden güneyine doğru arabasını sürerken yerde yatan Hyun'u (30) gördü. Arabasını yerde yatan Hyun'un önünde park ederken, 60 km/sa hızla gelen Daesung taksiye arkadan çarptı.

Kazadan hemen sonra Daesung, arabadan inip taksiciye iyi olup olmadığı sordu ve motorsiklet sürücüsünün öldüğünü farkettiği, şeklinde polis raporlarında yer alıyor.
Taksi sürücüsünün ve Daesung 'un ifadeleri, taksinin kara kutu ekranıyla doğrulandı ve taksici ve Daesung'a yapılan kan testleri sonucunda alkollü olmadıkları gözlendi.
Daesung polise "Aniden arabayı gördüm ve birşeyin çatırdağını hissettim" dedi.
Polis "Motorsikletlinin ölümüne neden olan şey hala bilinmiyor. Sürücü ölümüne bağlı olarak, Daesung'a olan suçlamalar değişecektir." açıklamasında bulundu.
Polis ölüm nedeninin anlaşılması için atopsi raporu hazırlayacaklarını söyledi.

Güncelleme 4:
YG ENTERTAINMENT RESMİ AÇIKLAMA:
Daesung ilk şeritte, taksinin arkasında arabsında sürüyordu. Taksici aniden ikinci şeride geçti ve sonra tekrar direksiyonu kırıp ilk şeride geçti ve çarpışmaya sebep oldu.
Hemen ardından Daesung arabadan inip taksiciye doğru yürüdü " İyi misin?" diye sordu. Taksici " Şu anda sorun ben değilim, önümde kanlar içinde yatan motorsiklet sürücüsü vardı, ona çarpmamak için ikinci şeride geçtim ama acili aramak için tekrar ilk şeride döndüm" dedi.
Daesung ve taksici şu an soruşturmadalar.


Orjinal Metin
Big Bang Daesung araba kazasına karıştı ve şu anda soruşturmada.
31 Mayıs'ta gece 01:00 'da Audi'sini süren Daesung önden bir motorsikletliye vurdu. Motorsikletli sürücünün kaza sırasında öldüğü açıklandı.
Daesung sarhoşken araba kullanma olasılığından şu anda Youngdong Polis Merkezi'nde soruşturma altında.
s: allkpop
Şimdilik ulaşabildiğim bilgiler bunlar. Daha fazlasına ulaşmaya çalışacağım.
Ah Daesung naptın sen? Gerçekten yorumsuz kaldım. Sürücünün ölmesi kötü olmuş. İnşallah arabayı içkili kullanmamıştır. Sürücünün ailesi de nasıl perişandır.

Not: Kan testinin yapıldığı ve sarhoş olmadığı belirlenmiş.
Haberler gelidikçe sayfayı güncellemeye devam edeceğim.

Güncelleme 1:
Daha önce motorsikletliye biri vurup kaçmış, taksici de sürücüye yardım etmek için durmuş. Daesung duran taksiye çarpmış , bu süreçte sürücü ölmüş.
Taksici bazı şikayetler öne sürmüş. Taksisine çarpılması sürücüyü öldürmüş. Ama kesin bir sonuç yok. Her şey ilk vurup-kaçan araba bulunduktan sonra meydana çıkacakmış.

Güncelleme 2:
Sürücünün hala hastanede olduğu ölümünün kesinleşmediği söyleniyor.

Güncelleme 3:
POLİS RESMİ AÇIKLAMA YAPTI
Daesung taksiciye çarpmadan önce, motorsikletlinin çoktan ölmüş olduğu açıklandı.
Sürücü hala hastanede ölü olduğu doğrulanmamış ve olaya alkol karışıp karışmadığı araştırılıyormuş.





2 yorum:

  1. en siniri de bu ağzı olan yazıyor misali, sosyal medya derken ilgili ilgisiz gerçek dedikodu ne varsa yazılıyor. haliyle bizlerde hangisi doğru diyoruz. okuyunca senin durumunu da anladım. jung woo wsung haberlerinde de ben deliye dönmüştüm her telden ses çıkmıştı. inşallah sürücü kurtulur, inşallah çocuk sarhoş değildir. sonuçta sürücü kendisi dışında big bang ve sevenlerini de sarsacak bir durum. ünlü olmak büyük bir projede olmak büyük sorumluluk gerektiriyor.

    YanıtlaSil
  2. Evet haklısın. Herkes aklına geleni geleni söylüyor, neye inanacağımızı şaşırıyoruz. Sürücü için üzlüyorum ama aynı zamanda Big Bang ve Daesung 'a zarar verecek diye de çok endişeleniyorum. YG resimi açıklamada bulunsa da kafa karışıklığından kurtulsak. Ayrıca ün, kariyer bir yana adam öldürmek Daesung için başlı başına büyük bir olay. İnsan o vicdanla nasıl yaşar? İnşallah Daesung'un ilgisi yoktur.

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected