11 Temmuz 2011 Pazartesi

Kurbanın ailesinden şok edici açıklama: YGE Daesung’u gözden mi çıkardı?

20110711_daesung_1
Şu an medya kurbanın ailesinin yaptığı açıklamalarla çalkalanıyor. Aile,tüm cenaze masraflarını karşılayacağını söyleyen YG Entertainment'ın oralı bile olmadıklarını açıkladı. Bizi yok sayıyorlar, dedi.
Paraları umrumuzda bile değil diyen aile en azından yalan söylemeyi bıraksınlar, açıklamalarında bulundu. Medyaya bencilce açıklamalarda bulunup olayları çarpıtmaları da bizi çok üzüyor, dedi.
Aynı zamanda YGE'ın kendilerine şu şekilde açıklamada bulunduklarını da belirtti. " Bize, Daesungsuz da
Bigbang gayet iyi durumda, zaten bu durumu atlatması zaman alacağından, olayın nasıl geliştiği umurumuzda değil, dediler. Daesung'a bile böyle davranıyorlarsa, biz daha onlardan ne bekleriz ki" dedi.
20110711_daesung_2


S: allkpop
Not: Habere ayrıntılı bir şekilde Alkpop'dan bakabilirsiniz. Birebir çeviri yapmayıp  kendi cümlelerimle özet halinde getirdim.

Al sana bir sinir bozuzu haber daha. En azından YG'nin Daesung'un yanında olduğunu bilmek içimi rahatlatırken bu ne şimdi? Bu habere ne kadar inanmalıyız o da tartışılır. Ama YGE'nin %100 masum olduğuna da inanmıyorum. Daesung'a yazık. Vicdan azabının yanında ailem dediği insanların da ona sırtını dönmesi tahammül edilir şey değil.
Daesungsuz Bigbang olayına inanasım gelmiyor. Çünkü diğer üyeler şu anda solo albümleri üzerinde çalışıyorlar. Eğer Daesungsuz da olacaklarına inansalardı, planladıkları gibi 2. yarıda da BIGBANG albümü ile karşımıza çıkarlardı.
YG'den resmi bir açıklama bekleyelim. İnşallah liderleri olarak da GD de bir açıklama yapar ve bizi rahatlatır.

S: allkpop
Not: Habere ayrıntıl

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected