6 Temmuz 2011 Çarşamba

Müzik Ziyafeti

Kimura Takuya en sevdiğim oyuncudur. Hatta Koreli oyunculardan bile daha çok, en az Ryan Reynolds ve James McAvoy kadar severim kendisi. Oyunculuğunun yanında sesi de çok iyidir. Performansını da izleyince kim 39 yaşında der ki bu adama?

MUHTEŞEM PERFORMANS

Wheesung’un rapi şarkının en can alıcısı noktası oldu benim için, vokalliğinin yanında bir de muhteşem rapi ile ne kadar da usta sanatçı olduğunu gösterdi. Tabi Wheesung’un performansının yanında Gummy ve Bobby Kim’in ki de küçümsenecek performanslar değil. “Let’s get it started” ı bir de onların ağzından dinlemek bana mutluluk verdi. Küçük not: Wheesung eskiden YG Family’nin bir parçasıydı ve Gummy ile çıkıyordu.

Sıradaki performansı yayınlamamdaki en büyük sebep T-ara Eunjung’un T.O.P’nin kılığına girmiş olması. Eğlenceli bir video. Küçük Not:  Uhm Jung Hwa’nın “DISCO” şarkısı  GD tarafından yazıldı ve TOP ile düet yapıldı, bazı videolarda GD ile olan düetine de rastlayabilirsiniz.

2PM’in yeni albümü Hands Up’ı yakın zamanda çıkardı ve gerçekten iyi bir albüm oldu. Ama albümdeki en sevdiğim şarkı “HOT” . Keşke HOT şarkısının tanıtımlarını yapsalardı. Canlı performanslarını ok merak ediyorum. Biliyorsunuz bu şarkıyı Junsu yazdı, aslında onun solo şarkısı olacaktı 2PM’in şarkısı olmasına karar verildi. Bence kötü oldu. Çünkü aşağıdaki videoda Junsu’nun ne kadar güzel seslendirdiğini anlayabiliyoruz. ( Fan çığlıklarını saymazsak)

 

Japon sanatçıları pek bilmem ama Aoyama Thelma’yı severim, sesi gerçekten çok güzel ve 4 Minute ile olan düetini sevdim. Küçük Not: Aoyama Thelma “Fall in Love” şarkısına Taeyang ile düet yapmıştı.

Sungkyunkwan Scandal dizisini izlemeyen var mı? Benim gibi dönem dizisini sevmeyenlerin muhtemelen ilk başta ilgisini çekmemiştir ancak sürprizlerle dolu bir dizi. Song Joong Ki ve Yoo Ah In karakterlerini öyle iyi canlandırmış ki başrollerden çok sırf onları görmek için bile izlenebilecek dizi. Gerçi Yoochun’un oyunculuğu da hiç fena değildi en azından karakterine yakışmıştı. Park Min Young’a lafım yok. Hemen hemen oynadığı her diziyi sevmişimdir. Küçük Not: Park Min Young’un BigBang’in Haru Haru klibinde GD’nin ölen sevgilisini canlandıran kız olduğunu biliyor muydunuz? Diziden çok bahsettim ancak JYJ’den hiç bahsetmedim. Kore’de en iyi sese sahip olduğunu düşündüğüm kişi Junsu’dur. BigBang’i çok sevebilirim, en sevdiğim ses GD’ninkidir ancak Yoochun ve Younho dışındaki diğer TVXQ üyelerinin sesi gerçekten muhteşem.

SÜRPRİZ VİDEO

TVXQ ve Bigbang’den bahsetmişken bu videoyu paylaşmamak olmaz. Junsu ve Taeyang’ın kapışmasına hazır mısınız?

GÖRSEL ŞOVA HAZIR OLUN!!!

Rain severler muhtemelen izlemişlerdir bu videoyu, Kpop ile ilginiz olmayabilir ancak Kdrama ile ilginiz vardır. Kore dizisi izlemiş olanlar da Kim Sun Ah’ ı tanır. Bana göre Kore’nin en iyi kadın oyuncularından. Karaktere hayat verip senaryo kötü bile olsa izlettirir kendisini ( gerçi senaryosu kötü olan bir projede oynadığını görmedim ama) Komedi filmlerinin ustası Açık ağızlı gülümseme Rain de Kim sun Ah’daki çekiciliği farketmiş ve onunla “ Nappun Namja” şarkısı için tango şov hazırlamış. Mutlaka izleyin!

 

Seo Taiji&Boys grubu 90’ların efsane grubu diye adlandırılır. Kore’de popun bugünlere gelmesini sağlayan grubun üyelerinden biri de  YGE patronu Yang Hyuk Suk’dur. Seo Taiji kendi şarkılarının kullanılmasına pek izin vermez ama YHS ile olan arkadaşlığından dolayı bazı toleransları olmuştur. Küçük Not: GD “ A Boy”  şarkısının Inkigayo performansında Seo Taiji’nin şarkısı Nan Arayo’yu kullanmıştı. GD’nin en sevdiğim performanslarındandır, izlemediyseniz izleyin. “Nan Arayo (I Know)” şarkısını bir de 3 devin ağzından dinleyelim. Lee Hyori&Se7en&Rain’ın mükemmel performansı

Gerçek Müzik Ziyafeti

2NE1 grubunda ses yok diyenlere en güzel cevap bu video olacaktır. En iyi İngilizce telaffuza sahip gruplardan biridir. Beyonce “Broken Hearted Girl” şarkısını bir de onlardan dinleyelim! Açık ağızlı gülümseme

 

Umarım paylaştığım videolardan zevk almışsınızdır. Aralarında sizi şaşırtan olduysa lütfen yorumlarınıza yazmayın unutmayın Gülümseme

4 yorum:

  1. Çingu bu sıralar seni takipteyim harikalar yaratıyorsun :D Açıkça söyleyeyim bu performansların neredeyse tamamından habersizmişim. Kulak dolgunluğu var ama hiç merak etmemiştim. Tek bildiğim Rain-Hyori-SE7EN performansıydı. En çok şaşırdığım T.O.P kılığındaki Eunjung oldu :) Feci yerinde bulduğum en uyumlu performans ise Kim Sun Ah - Rain'in Bad Boy tangosuydu. Yahu kim iddia edebilir ki bu kadın 40'ına geliyor diye? Bir kez daha aşık oldum kendisine :D En beğendiğim performans ise şu an hali hazırda inmeye başlayan Junsu-Taeyang atışması. İkisine de diyecek söz bulamıyorum. Unutmadan CL'in sesini Rihanna'ya benzeten bir tek ben değilim herhalde demek istiyorum.

    Gomawoyo çingu bayıldım tek kelimeyle. Süper olmuş bu yazı :)

    YanıtlaSil
  2. @chihiro Teşekkür ederim çingu:D Seni eğlendirebildiysem ne mutlu bana :D Ben de bazen bildiğim halde videoları izlememeyi tercih ediyorum. Mesela T-ara Cry Cry klibini izlemek için 2 ay beklemiştim ama çok pişman olmuştunm sonradan :D
    Ben de Top kılığındaki Eunjung videosunu gezerken buldum, söyleseler inanmazdım ama çok iyi çıkarmış doğrusu.
    Kim Sun Ah-Rain arasındaki çekim beni bitirdi bu videoda. Geröekten kim 40'a basıyor der ki bu kadın için^^
    En sevidğim atışma:D Junsu'nun sese hastayım, onun karşına da ancak Tae gibi dişli bir rakip çıkabilirdi, bundan da büyük müzik ziyafeti olur mu :D
    Hmm Cl'in sesini severim ama Rihanna çok farklı bir kulvar. Daha onun seviyesine gelmesine çok var :))

    Teşekkürler çingu yorumun için :D

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık çingu, geceden beri blog arşivini aşındırıyorum. Bu postunu çok fazla müzik barındırdığı için atlamış olmalıyım ama boş vaktime denk gelince cidden ziyafet oldu benim için.

    Rain ve Kim Sun Ah'nın performansı müthişti! Rain'i sadece oyuncu kişiliğiyle biliyorum, müzikal yanıyla sanırım ilk kez tanışıyorum. Arada kurcalamaya verdim Rain videolarını :D Kim Sun Ah en sevdiğim kadın oyuncu, taş gibi kadın dediklerinden!

    Junsu'yu Scent of A woman müziklerinden biliyorum, çok sevdim sesini. Taeyangla olan videosu çok güzeldi. İki muhteşem yetenek karşı karşıya gelip ziyafet vermiş resmen.

    Çok güzel bir yazı olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. @mydestiny Ah çingum yeni temam en çok senin işine yaradı, sevindim hehehe :D Bana kalsa o liste uzar giderdi ama işte okuyanları sıkmasın diye kısa kestim düşün hahah :D

    Ben de Rain'i oyuncu kimlğiyle tanıdım, sesini pek sevmiyorum ama sahne şovları süper oluyor, özellikle danslarını izlerken eriyorum ekran karşısında^^ Bu video Rain ile ilgili Youtube'da izlediğim ilk videolardandı. Dansları o kadar güzel ve etkileyiciydi ki izlemeyenleri bundan mahrum etmek istemedim. İyi ki etmemişim, aldığım tepkiler çok güzel :))

    Ah Junsu'm yaa ben onun SKS dizisindeki OST ile aşık oldum. Tapılası bir sese sahip. Sonra Tae ile düellosunu görünce amanın dedim. İki devin çarpışmasını izlemekten dada keyif verici bir şey olamaz ^^ Beğendiğine sevindim çingumm :D

    Ben de yorumun için teşekkür ettim :D

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected