1 Ekim 2011 Cumartesi

23 Kasım’da Big Bang “The Best of Big Bang” albümünü çıkaracak

haru haru
Albümde 14 Japonca şarkı yer alacak ve bunlardan biri de Bigbang’in en sevilen parçalarından “Haru Haru” olacak.

“Haru Haru” 2008 Ağustos’da çıkan, Big Bang’in en çok sevilen parçalarından ve Youtube’da yaklaşık 22 milyon izleyici tarafından izlenmiş bir parça. Eylül ortalarında yapılan ankette şu soru sorulmuştu “Hangi Korece şarkıyı Japonca olarak dinlemek istersiniz?”, ve 9000 kişinin verdiği oyla yaklaşık olarak %90 ile “Haru Haru” şarkısı seçildi. Anket sonuçlarındaki popüleriteye göre şarkılar seçildiğinden albümün adının “best of” olmasına karar verildi.

Sankei Sports aynı zamanda “Haru Haru”nun Japonca versiyonuna, kaza yüzünden grup aktivitelerinden kendini çeken Daesung’un da eşlik edeceğini duyurdu.

Big Bang’in lideri G-Dragon şu sözleri paylaştı, “Japonya aktivitelerimiz için yapılan özel bir albüm olacak, bu yüzden özellikle Japon hayranlarımızın dinlemek istediği parçaları topladık bu albümde. Hayranlarımızı memnun edebilmek için varımızı yoğumuz koyduk bu albüme.”

s: allkpop

Acaba bu Daesung’un Japonya aktivitelerine katılacağı anlama mı geliyor?! Yoksa sadece vokal destek mi?! 23 Kasım çabuk gel!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected