5 Ekim 2011 Çarşamba

Başsavcı, G-Dragon’un esrar soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı

4c68ae58jw1dlt8qlo021j

G-Dragon’un marihuana soruşturması ortaya çıktıktan sonra, bir çok internet kullanıcısının yorumlarında dikkat çeken şey GD’nin kazınmış saçları oldu. Soruştuma hem idrar hem de saç teli testi içeriyordu.

İddiaları çürütmek için, Başsavcı Kim şu açıklamalarda bulundu “ G-Dragonûn saçını kazıtmasının esrar soruşturmasıyla hiçbir ilgisi yoktur“.

 

5 Ekim’de, savcı Kim’in gazeteciyle yaptığı telefon görüşmesinde söyledikleri,

Gerçek şu ki,  Kwon Ji Yong‘un [G-Dragon'ın] marihuana testi Temmuz’da değil haziranda yapıldı. Hatta Ağustos ayında saçlarını kazıttığını bile bilmiyorduk; bu sebeple, dava kapanmıştı. Bu yüzden testen geçmek için saçlarını kazıttığı söylenemez. Dava kapandığından dolayı, gözaltına almak ya da soruşturma başlatmak gibi bir plan yok.“

Gazeteci, G-Dragon’un soruşturma sırasındaki davranışını ve itirafını sordu. (G-Dragon Mayıs ortalarında konser iin gittiği Japonya’daki bir klüpte marihuana içtiğini itiraf etmişti.)

Başsavcı Kim,  ”Kwon Ji Yong çok pişman görünüyordu. İtirafını almaya hazırlandığımızda hiç zorluk yaşamadık. Testlerde pozitif çıktığı gibi gerçeği söyledi. Ayrıca bir daha marihuana içmeyeceğini de belirtti.

Suçunu düşünüce, çoğu kişi yargının hafif kaldığını düşünüyor.

Başsavcı Kim’in açıklaması,

“Öyle birşey olmadı.. Bu tarz davalar normalde askıya alınmaz.Kendisi üniversite öğrencisi ( o çağda demeye çalıştı sanırım)  ve ilk suçu. Sonuçlarda çok az miktarda esrar bulundu. Üniversite öğrencileri ve yetişkinler farklı şekilde yargılanır çünkü (öğrencilerin) gelecekleri konusunda daha büyük bir etkiye sahiptir.

Peki niye geç açıklandı?

Kim , ” Kwon Ji Yong  göz önünde biri olduğundan, dava kolayca beyan edilemedi. Ortalıkta söylentiler dolaştığı için dava açıklandı.”

Source: allkpop

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected