10 Ekim 2011 Pazartesi

G- Dragon’ın reklam anlaşması olduğu firmaların son kararları


GD’nin anlaşması bulunduğu firmalar
- Bean Pole
- North Face
- G-market
- Sunny 10
- CJ CF
- Nikon Cameras
- LG Smartphones

Verilen son kararlar

beanpole


1. Bean Pole
Modellerimizi dört farklı mevsime göre seçeriz ve gelecek mevsimde de model olarak GD’yi kullanacağız. GD markamızı temsil ettiğinden beri, satışlarda % 30 patlama oldu. Sadece Kore Dalgası’nın merkezi olmayıp aynı zamanda kendini yansıtmaya hevesli ve iyi bir rol model olduğunu gösterdi bu yüzden birçok faktöre bağlı verilmiş bir karardır.
Sözleşme: 10 ay // Modellik ücreti: 1 milyar (dolar) (tarihte bu kadar çok kazanan idol olmamıştı)

sunny 10


2. Sunny 10
Bizim açımızdan, soruşturma açılmamış modelimizle sözleşmemizi bozmayız. Sözleşme süresinin bitimine kadar, tantım aktivitelerinde GD’yi kullanmaya devam edeceğiz. Sözleşmemiz Haziran 2012’ye kadar devam ediyor.

north face


3. North Face
Model olarak yalnızca GD’yi değil BIGBANG’i kullandığımızdan, bu bizim için problem teşkil etmiyor. Sözleşmelerinin GD ile olan kısmında değişiklik yapılmayacak. Açıkçası, BıIGBANG North Face’i temsil ettikten sonra, tanıtım reklamlarında giydiklerinin hemen hemen hepsi satıldı.

gmarket


4. G-market
“Gelecekte bu olayla ilgili başka gelişmeler olursa karara bağlarız”
Ama şimdilik GD’nin G-Market’i temsil etmesi sorun teşkil etmiyor.

1 yorum:

  1. 1 Milyar Dolar Çok Abartılı Bir Rakam Hemde 10 Ay İçin 1 Milyar Dolar Öyle mi ? Bence Bir Yanlışlık Var Orada Johnny Depp Geçen Senenin En Çok Kazanan Aktör'üydü Karayip Korsanlarından Sadece 55 Milyon Dolar Aldı 1 Milyar Dolar Değilde 1 Milyon Dolar Olmasın Yada 1 Milyon Won Falan 1 Milyar Dolar Bildiğin İmkansız

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected