18 Ekim 2011 Salı

TOP yeni bir dizide başrol oynayacak

                           TOP_Bigbang_Bazaarkim_ha_neul_7th_grade_civil_servant

Wuhuuuu!! Bilin bakalım ekranlara kim geri dönüyor?

TOP ve Kim Ha Neul “Absolutely Him” adlı dizide başrolleri paylaşacak.

18 Ekim’de TOP ve Kim Ha Neul’un rolleri kabul ettiği ve dizinin Mart' ayında yayınlanacağı doğrulandı.

Dizi Japon manganın uyarlaması olacaktır aynı zamanda Japon Dizisi de bulunmaktadır.

Zettai Kareshi benim ilk izlediğim JDromalardan biri. Romantik- Komedi tarzındaki bu diziyi ilk başta konusu yüzünden çok yadırgamıştım ama Mizushima Hiro için dayanamayıp izlemiştim. Dizi o kadar sürükleyiciydi ki izlerken hiçbir bölümde sıkılmadım.

Japon versiyonunda bir çok bölümde robotun vucüdunu görüyoruz. Yani bu en sonunda TOP’ın vücudunu görebilecek miyiz anlamına mı geliyor? Ayy hadi inşallahAçık ağızlı gülümseme BB’de kaslarını göstermeyen tek üye olduğundan büyük merak konusu benim için. Hahahha neyse yine çok fazla umutlanmayayım ama TOP ekrana çok yakışıyor, artık günleri saymaya başlarım.

Hadi birazcık da Zettai Kareshi dizisi nasıl birşeymiş bakalım Açık ağızlı gülümseme

Japon versiyonunun tanıtım videosu

Konusu:
Izawa Riiko, ideal erkek arkadaşını arayan sevimli bir kadındır. Birgün barda bir adamla tanışır, adam ona; "hayatını değiştirecek bir erkek arkadaşla tanışmak ister misin?" diye sorar. Kafası karışan Riiko, adamla beraber istenilen yere gider. Orada kendisine ideal erkek arkadaşın kişiliğiyle ilgili birkaç soru sorulur, görünüşüne karar vermesi istenilir. Ne olduğunu anlamayan Riiko aceleyle sorulara cevap verir ve gider.
Bir kaç gün sonra evine bir paket gelir. Paketi açan Riiko, içinde çıplak bir erkeğin uyuduğunu görür, yanındaysa bir kullanım talimatı vardır. Onu şirketten anlayıp durumu anlatırlar, gördüğü erkek, aslında Riiko'nun ideal erkek arkadaşı olması için programlanmış bir robottur! Önceleri onu evinde tutmak istemeyen Riiko, onu göndermek için her yolu dener, ama zaman geçtikçe, aslında onu göndermek istemediğini fark eder.
Bunlarla beraber, iyi bir aşçı olan Riiko, o sıralar hoşlandığı erkeğe Cream Puff yapmıştır. Birkaç talihsizlik sonucu yaptıkları hoşlandığı erkek tarafından yenilmez, üstelik rencide edilir, Riiko da yiyecekleri almayı unutur. Ancak o sırada oradan geçen bölüm şefi Soshi, cream puffların tadına bakar ve büyük babasının küçük dükkanında yaptıklarını hatırlar. Onu biraz geçmişe götüren bu pufflardan daha fazla yemek isteyen Sohsi, Riikodan rica eder. Başlarda bölüm şefi için böyle bir şey yapmak istemeyen Riiko, şefin gerçek duygularını bir kazayla öğrenince ona yardım etmeye karar verir.
Ancak bu durum, evinde zoraki tuttuğu ve Night ismini verdiği "ideal erkek arkadaş"ını biraz kıskandıracaktır... Ne var ki bu boşuna bir kıskanma olmayacaktır çünkü Riiko gerçekten de Soshi'den hoşlanmaya başlamıştır..

Dizinin konusu alıntıdır.

 

SON GELİŞMEEEE: YG ENT. telefonda 10 Asia'ya şunları söylemiş.

“TOP’ın bu dizi için yeşil ışık yaktığı doğru ancak daha kesinleşmiş birşey değil”

biraz Yine de benim umudum var. Çekimlere önceden başlansın ki onun yoğun dönemine denk gelmesin. Zaten çıkartacakları albümler ertelendi bari TV’de yüzünü görelim.

MyFreeCopyright.com Registered & Protected