14 Kasım 2011 Pazartesi

TOP’ın Üniversite Fotoları

Calvin Klein çekimlerinde TOP’ın fotoları çok konuşulmuştu ancak benim için en etkileyici fotoları şu anda paylaştığım güncel hayattaki fotolarıdır. Photoshop kullanmadan doğal haliyle ne kadar karizmatik ve sevimli değil mi?! cute-rabbit-emoticon-003Üniversite hayatı ile ilgili daha çok foto ch10paylaşılmalı bence^^ Böyle güzellik VIP^lerden esirgenir mi yaaaa?! Utanın kendinizden. O kadar saat onunla vakit geçirin uzaktan dahi olsa birkaç foto çekmeyin hıh.

 

Fotoları incelerken bu saç kesiminin ve rengin ona nasıl yakıştığını düşünüyordum. Yanındaki kızlar ona asılmadan nasıl duruyor hayret ediyorum doğrusu. Ah içimden TOP TOP TOP diye haykırasım var. Yemekhanedeki fotolara ne demeli?! Ben hala onun yanında rahatça yemek yiyenlere şaşıyorum. Anacım yanında ben su bile içemezdim, ağzını açtığında boğulacakmış gibi olurdum heralde hehehehe. Fotolara tekrar bakınca zayıflamış gibi geldi bana vücudu daha bir şekle girmiş gibi. Yoksa Absolutely Boyfriend için vücudunu mu geliştirdi. Neyse sizi fotolarla baş başa bırakayım ben de ağzımdan akan suları temizlemeye gideyim.

mx25

s:

weibo.com/littleredlittlered, weibo.com/nichoalsjane, weibo.com/1939467853, weibo.com/fancy1120 (via leslie_lei @ soompi_bigbang), Big Bang Baidu, bbupdates

15 yorum:

  1. Eklediğin  o davşan nedir ya :) Bence de zayıflamış baya! Beyaz saçlarının hastasıydım ben :) Ama bu da güzel. Adam güzel olunca herşey yakışıyor. Günlük hayatındaki giyim tarzı da çok güzel. Sade ve şık giyiniyor. 

    YanıtlaSil
  2. CK fotoğrafları şahaneydi ama yaa :D

    Doğal fotoğraflar daha samimi oluyor gerçekten. Yalnız adam yemek yerken bile bir sürü fotoğraf çekmişler, bir rahat bırakmamışlar :P

    YanıtlaSil
  3. Selocaaannn verdiğim şu kısacık aramda benim de ağzımın sularını akıttın ne diyeyim.Büyük bir motiveyle çalışmama dönebilirim hatta slaytlara bakarkenki o kısacık süre zarfında exchange olup onun üniversiteye mi uçsam planı bile yaptım. ^^ O ne tatlı yemek yiyiştir o öyle ağzı da doluyken de çekmişler birde aigoo. Domu domu kamsamnida paylaşımın için. 

    YanıtlaSil
  4. Selocaaannn verdiğim şu kısacık aramda benim de ağzımın sularını akıttın ne diyeyim.Büyük bir motiveyle çalışmama dönebilirim hatta slaytlara bakarkenki o kısacık süre zarfında exchange olup onun üniversiteye mi uçsam planı bile yaptım. ^^ O ne tatlı yemek yiyiştir o öyle ağzı da doluyken de çekmişler birde aigoo. Domu domu kamsamnida paylaşımın için. 

    YanıtlaSil
  5. Beğendin mi?! Yazıyı eğlenceli hale getireyim dedim hehehe :D Ben de beyaz saçlarını seviyordum ama bu saç onu çok masumlatmış o yüzden favorim oldu^^ Bence de abartıya kaçmadığı için giyim tarzını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Şahaneydi ama sonuçta buradaki gibi doğal değil :)) Evet rahat bırakılacak gibi mi ama?! Ben olsam video bile çekerdim hehehe. Ooo bugün stalker'lığım üstümde hahahaha :D Ama çok tatlı ya, yerim ben onu ^^

    YanıtlaSil
  7. Sularını akıttıysam keyfime diyyecek yok :D Bu fotoların seni motive etmesi ne güzel ^^ Benim kafamı dağıtıyorlar hahaha. Ah ben de ya Seungri'nin ya da TOP'ın okulunda okumak isterdim. :) Yemek yerken bile karizma değil mi? Onca bakış altında nasıl hissediyordur merak etmiyor değilim hani :D

    Ben de yorumun için teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  8. Fotoların hepsi çok çok iyi çingu, bu sayede doğal halini de görmüş olduk. Bu fotolar, araştırma ve yazı için ellerine sağlık Vip çingu :)

    YanıtlaSil
  9. Ben de çok iyi buldum, eğer üniversiteye gitmeseydi doğal halini çekme fırsatı bulamazlardı. Çünkü dışarıda foto çekmeleri yasak :)) Normalde de birkaç üni fotosuyla karşılaşmıştım ama hiçbiri bu kadar iyi değildi :)
    Ben de yorumun için teşekkür ederim çingu :D

    YanıtlaSil
  10. ouvv harikaa!!

    bittim resimlere resmen ya.. tamam profesyonel çekimlerde de çok hoş çıkıyor ama bu doğal - günlk yaşamdaki hali çok daha harika bence..

    ve de onla aynı yemekhanede yemek yemek mi!! düşünürken bile nasıl heyecanlandım.. 8[ off çok kıskandım yaa:S

    bu arada harika resimler için çook çook teşekkürler ^^ 

    YanıtlaSil
  11. Bu resimler hangi VIP'nin yüreğini hoplatmaz ki :P Sadece kendime saklayarak sizleri bu fotolardan mahrum etmeyeyim dedim.:D Aynen ben de günlük yaşamdaki halinin daha çekici olduğunu düşünüyorum^^
    Bırak yemekhanede yemek yemeyi sonra da birlikte içki içmeye gitmişler. Soju servis edişini yerim ben onun:)) Okulundaki kızlar da sırf onu görebilmek için dersi ekmiş, tam bizim kafadanlar yani hahaha :) En azından nerede okuduğunu biliyoruz. Kore'ye yolum düşerse uğramak şart oldu oraya da^^

    Ben de yorumun için teşekkür ederim :D

    YanıtlaSil
  12. bunun okul yemeği olduğuna emin misin elinde soju şişesi falan koptum:)

    haklı olabilirsin yeni dizis için kalem gibi ve diri bir vücuda sahip olmak zorunda.

    bizim millet olsa sanatçı giller öldür allah o methal bardaktan su içmez bunların kültürlerine sahip çıkışları hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
  13. O gün Top derse geç kalmış sonra da yemekhaneye gidip yemek yemiş çıkışta da arkadaşlarıyla içmeye gitmiş :D

    Ben de öyle düşündüğümden çok umutlandım, dizi teklifini kabul edecek gibi duruyor :)

    Al benden de o kadar, adam da kibirden eser yok bu fotolarda onu böyle kucaklayasım var hahaha :D

    YanıtlaSil
  14. Resimler çok güzel doğal hallerini görmeyi daha çok seviyorum süssüz sade...
    Ama ben post yazınla çok eğlendim ya.Aynı tepkileri sadece Gd için veririm ama yanlız değilim :)

    Bu arada bunlar daha zeki görünmek için mi gözlük takıyor ya? :D

    YanıtlaSil
  15. Normalde ben de GD'den başkası için bu tepkileri vermem ama bu fotolardaki görüntüsünü o kadar çok sevdim ki yazmadan edemedim :))

    Pek de süssüz sade sayılmaz yahuu yine takmış yüzüğünü ama fotoda belli olmuyor :D
    Zeki görünmek için taktıklarını düşünmüyorum sadece aksesuar olarak takıyor^^ Zaten en çok optik gözlük TOP^da vardıe, yakşıyor da :)

    Yorumun için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected