2 Aralık 2011 Cuma

Deasung–Lunatic MV (What’s Up OST)

daesung-whats-up

Bu yıl yaşadığı talihsizliklerden sonra dönüşünün bu kadar muhteşem olması hiç de şaşırtıcı olmamalı değil mi?! Ama yine şaşkınlıktan uyumuşmuş haldeyim. Daesung rock ve rap karışımı cute-rabbit-emoticon-020bir OST Aman Tanrım!!! bundan daha muhteşem birşey söyleyin bana.

DAESUNG solo albüm çıkarmak için daha ne bekliyorsun? cute-rabbit-emoticon-005

Klip de çok güzel ve esrarengiz olmuş, Maskeli Daesung size de çok çekici gelmiyor mu? Neyse ki yarın yayınlanıyor, bekleyiş sona erdi. “What’s Up” dizisinin gidişatı nasıl olur bilmem ama içinde müzik ve Dae varsa bir de sık sık Hades( Daesung) performansını izleyeceksem, kimse beni bu diziyi izlemekten alıkoyamaz.

Dizide Daesung Hades karakterini canlandırıyor. Fragmanlarda Dae’nin okuldaki sakin ve saf hallerinin duruşunun yanında aslında Dae, sahnelerin esrarengiz sanatçısı Hades’tir.

Hades kelimesinin açıklaması vikipedi’den alıntıdır.

Kelime anlamı olarak "Hades" görünmez manasına gelmektedir. Onu görünmez yapan bir miğferi vardır. Yeraltı zenginliklerinin sahibidir, yerden çıkan değerli metaller onu bolluk çokluk ve servet tanrısı yapmıştır. Acımasız ve hatta korkunçtur; ama sözünden dönmez ve birçok tanrının aksine kaprisli bir tanrı değildir. Mitolojik öykülerde adı çokça yer almamaktadır. Bilinen en önemli öyküsü karısı Persephone'yi kaçırması ile ilgili olandır. Ancak Hades'in en önemli sıfatı, ölümün tanrısıdır. (Ölüm de başlıbaşına bir tanrıdır: Thanatos)

Dae fotolarıyla siz başbaşa bırakayım, yalnız, demedi demeyin çünkü birazdan göreceklerinizi kalbiniz kaldırmayabilir ^^

Şarkıyı sevdiysen tıklamadan geçme Açık ağızlı gülümseme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected