31 Ağustos 2012 Cuma

3 yıllık hasret bitti : G-Dragon - That XX MV


Son zamanlarda BB ile ilgili haberleri yakından takip edemiyorum ama daha doğrusu etmek istemiyorum çünkü ne zmana BB'e odaklansam hayattan kopuyormuşum gibi geliyor :) Neyse canlar şimdi GD'nin bu albüm için yaptığı yeni stili ölesiye merak ediyordum, teaserdaki görüntüsüne hala alışmış değilim, bu görüntüye şaşırmıyorum ama şöyle yüzünü gösterecek modeller seçse daha iyi olacak gibi. Bu solo albüm benim için çok  özel, çünkü sadece GD'nin sesini duyacağım. Diğer BB üyelerini de seviyorum ama GD'yi tek başına dinlemek bambaşka oluyor. Ne de olsa ben onu ne moda tutkusu ne gruptaki liderliği ne de görüntüsü için seviyorum. Kendisini sevdiren sesi benim için. Hele But I Love U ve Only Look At Me şarkıları yok mu?! Ah şimdi pc karşısında uzaklara dalmışım ve beynimde But I Love U söylüyor^^ Neyse çok uzattım

bu meseleyi  insan 3 yıl bekleyince söyleyecek çok şeyi de oluyor tabi :P


Yukarıdaki cümlelerim One Of A Kind şarkısı çıkmadan önceki düşüncelerimdi, MV çıkar çıkmaz yayınlamayı düşünüyordum ki klip ile şok oldum, daha doğrusu şarkı beni şok ettti. İlk dinlediğimde ne bir duygu alabildim ne de GD'nin o şeffaf sesini. Belki buydu beni sinirlendiren ve şarkıyı görmezden gelmeme sebep olan ancak ne kadar dinlesem de üzerimde büyük etki yaratmadı, yine de zamanla hayal kırıklığım azaldı ve kulağıma müziği de hoş gelmeye başladı. Şarkı gibi değil de daha çok albümün Intro'su gibi hissettirdi bana.

Ve ve ve işte büyük beklentiyle beklediğim şarkı da çıktı. Üstte şikayet ettiğim ne varsa bu şarkıda hepsi telafi edilmiş, GD'nin imajı hiç olmadığı kadar yakıyor, bol bol MV'den görüntü alasım var ancak vaktim sınırlı daha sonra kesinlikle GD'nin bütün güzel anlarını yakalamaya çalışacağım. Tabi o küçük kıza durmadan sarılıp durmasına kıl olsam da gözlerim o anlarda sürekli dövmelere ve Gd'nin gözlerine kayıp bir "ah benim Gd'm" dedirtti.

Sözleri ile ilgili tek bir bilgim olmasa da benim için müzik ve onun o tatlı sesi her şeye yeter. Daha şarkı başlar başlamaz 'işte' dedim o ne ses GD'm yaktın geçirdin beni! Sonlara doğru Rap'ini de yaptın havalara uçurdun bugün. Bir önceki şarkın ile olan kırgınlığımı da yok etmiş oldun :)

Rahatsız olduğum tek nokta şu "bip" neyse onu da duymazdan gelirim artık napalım :P Yakında Mnet'in yayınladığı bip'siz klip de çıkar kulaklarımız şenlenir :)

 Şarkı için tıkla  alıntıdır  @jg

6 yorum:

  1. Klibi twitterda gördüm ve anında Selocan seçmiş bloguna. Paylaşım gerçekten büyük bir beklenti içerisinde olduğunu gösteriyor. Gd nin sevindirmesine sevindim. Ama şarkı boyunca o bip sesine takıldım. Hatta ben onun şarkının bir parçası olduğunu düşündüm. Çok mu safım ne? O.o :) Ellerine sağlık, sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam şarkıya kendimi kaptırıyorum bip sesi karışıyor, biraz sinir bozucu :P Ama zaten +19 uyarısı verdiler niye klibi de sansürlüyorlar ki ben onu anlamadım:) İnsanlar bunu bilerek dinler sansürlemenin anlamı ne, değil mi:P Şu Korelilerin işine aklım ermiyor doğrusu :)

      Yorumun için teşekkürler EunHye^^

      Sil
  2. bu nasıl şarkı,bu nasıl klip,bu nasıl ses...ve hepsinin birleşim de g-dragon:))ilk şarkısını beğenmemiştim;ama bu şarkı gerçekten çok hoş.bigbang'ı ben çok geç tanıyan birisiyim.tabiki geç olsun güç olmasın.benim grup içerisin de en beğendiğim kişi g-dragon oldu.şarkıya başladı o an ve insanı kendini farklı kıldıran bakışları...vay be bi insan ancak şarkı söylerken ve dans ederken farklı olabilir diyorum.umarım solo albümündeki diğer şarkıları da bu kadar güzeldir.(gerçeği şüphem yok ama)bu tarz kliplerini ve şarkıları biraz daha arttırsa diyorum.sesi daha net ve büyüleyici çıkıyor;çünkü sesi çok özel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de sesi çok özel:) O müziğe değil de müzik ona uyuyor gibi... Eminim diğer şarkıları bizi hayal kırıklığına uğratmayacak. Ama şu kız grubunun tanıtımını yapıcam derken de kendini yormaz inş :)

      Sil
  3. Ben de ilk şarkıda hayal kırıklığına uğradım çok fazla sevemedim, ama that xx kesinlikle çok güzel! Dinlerken dinleniyor insan, huzurlu bir şarkı olmuş. Sağ olsun Yuki sözlerini de çevirdi daha da anlam kazandı şarkı. Albümün tamamı çıksa da dinlesek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stajım olduğu için albüm heyecanı yaşamıyorum ama çıkınca da mutluluğum TARİF EDİLEMEZ OLCAK HEHEHE :d

      Sil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected