26 Mayıs 2011 Perşembe

Aimee Lee Lucas & YG Family (Röportaj)



Aimee,  en çok Bigbang'in Number 1  klibinden, Taeyang'ın Wedding Dress klibinden ve HOT konserinden, ve tabi ki, G-dragon'un tartışmalı Shine a Light Concert performansından tanınır. ( Breath şarkısındaki yatak sahnesi)
S: YG Entertainment ile yollarınız nasıl kesişti?
Aimee: Youtube’da Shaun’un videosunda dans ederken gördüler ve ajansla bağlantıya geçtiler. Shaun, Taeyang’ın solo projesi için çağırıldı, ki bu çok havalıydı çünkü baştan sona onu bir kalıba sokmalıydı. 2ne1 ve G- Dragon ile de çalışması istendi ama o her zaman Taeyang’a odaklıydı. Shaun beni vidolarından birinde kullandı. YG’nin Ceo’su Yang Hyun Suk beni gördüğünde, Shaun kız arkadaşı olduğumu söylememişti. Sadece, "Oh, dansçı." dedi. O zamandan beri, Shaun Kore’de bulunamadığı zaman, dansları düzene sokmak, Shaun’a yardım etmek için beni Kore’ye çağırır.

S: Kpop yıldızlarından en çok sevdiğiniz şarkıcı kim?

Aimee: Taeyang demeliyim. Bire bir çalışmak farklı bir şey. Onu iyi tanımam gerekir. Taeyang çok işe odaklı ve saf kalpli bir insan. Bizi tanımak( alışmak)  için de çok çaba sarfetti. İyi bir dinleyici ve öğrenci.




S: Kpop yıldızlarındaki en iyi sanatçı kim? (En iyi sahne performansına sahip)

Aimee: Bu konuda G-dragon solo demeliyim, çok güçlü bir sanatçı. Kalabalığın ne istediğini biliyor ve onlara istediklerini veriyor. GD’yi her gün görmeye alışığım ama sahnedeyken bambaşka biri.


S: Sahiden mi? Gerçek hayattaki G-Dragon nasıl?

Aimee: Dil engeli yüzünden çok tanıdığım söylenemez. Ama etraftayken, sahnedekinden daha soğuk biri ( bu cümle hiç hoşuma gitmedi.)

S: Dil engelinden dolayı onlara bir şeyler öğretmek zor oluyor muydu?

Aimee: Oh,hiç de değil;dans evrensel bir dildir. Ayrıca, YG sanatçıları Japonca ve İngilizce’yi de öğrenmek zorundalar, hatta Japonca’yı çok akıcı konuşurlar.İngilizce’yi konuşamıyor bile olsalar, anlıyorlar.( Çok tatlı^^ Nasıl anlaştıklarını görmek isterdim)
S: Hangi YG sanatçısı sahnedekinden çok farklı?

Aimee: CL! Bu küçük kız, çok çok şeker ve nazik biri. Sahneye çıkınca ise …WOW dedirtiyor ( Fazlasıyla dişi)


S: BIGBANG
’in kalıcı dansçısı Seungri ile işler nasıl gidiyor?

Aimee: Ahh, V.I!! İyi bir öğrenci.Yeni kareografiyi öğrenmeye istekli olması çok eğlenceli. Shaun ve ben kareografideki hareketlerimizi unutmuş gibi yaparız çünkü o hepimizinkini bilir.
S: Shine a Light çekişmesinden kazancın neydi?

Aimee: Koreli ve yerel medyanın bir parçası olmadığımi çin YG’nin beni kullanmasının daha kolay olacağını anladım. Klipte yer aldım. GD’nin konserindeki yatak sahnesi Shaun’un fikriydi( gülüyor), GD ve ben pratik yaptık, ama konsere kadar hiç dik duran yatakta pratik yapmamıştık. Zincirle bağlı olduğumdan zordu, bu yüzden tüm ağırlığımı veremiyordum.
GD için çok kötü hissediyorum ama güçlü bir insan. Şanslıyım- insanlar reklamın iyisi kötüsü olmaz derler. Karakter Kore’de beni tanımladı ve önüme bir sürü fırsat çıkardı. Dedikleri kadar müstehcen bir sahne değildi, ama stüdyoya geri döndüğümde, arkadaşlar benim alay ediyordu “Daha ölmediğine şaşırdım."


C: Sparkling Magazine Nisan Sayısı

2 yorum:

  1. Bu hatun o hatunmuymuş? hmmm... bence oldukça iyiydi. Gd ye yapılan onca eleştiri tamamen saçmalıktı. Diğer idol gruplar sahnede neler neler yapıyor laf eden yok. Tamamen saçma. Bu konuya nasıl sinir oluyorum anlatamam.

    YanıtlaSil
  2. @minekibuu Bu konuya ben de çok sinir oluyorum ama artık olan oldu. Acılar insanı olgunlaştırırmış ya GD de kendine geldi bu sayede:) Daha dikkatli olmayı ve sonuçlarını daha iyi düşünmeye başladı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derlermiş. Bu sayede büyük sükse yaptı daha ne olsun :)) Gerçi aldığı eleştiriler yenilir yutulur cinsten değildi ama dayanıklı olmayı öğrendi, liderim benim ya ne kadar güçlü olduğunu herkese kanıtladı^^

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected