9 Mayıs 2011 Pazartesi

Running Man Daesung ile 36. Bölüm (Saklambaç oyunu özeti)

Şu ana kadar yayınlanan bölümlerde gelmiş geçmiş en iyi Running Man, Daesung ve tüm zamanların en iyi görev avcısı Yong Hwa’nın olduğu bölümde görev yeri bir kamp.

Kaçaklarımız kampta  görevleri,  isimlerinin yazılmış olduğu 4 tane tahtayı bulmak. Her tahtayı iki üyenin ismi yazıyor. Tahtada adı yazan üyeler de yakalama görevinden uzaklaştırılıyor ve nezarete düşüyor. Eğer Yong Hwa ve Daesung yakalanmadan tüm kalasları bulabilirse running man toplarına sahip oluyor.

Running Man’i izlememiş olanlar için karakter analizi

Yooruce Wills ( Yoo Jae Suk) : Programın MC’si. En sevdiğim sunucu. Running Man’e başlama sebebim. Düzenli nezaret üçlüsünden.

Sparta Kook (Kim Jong Kook) : Zorlu görevlerin adamı. Elinden kimse kurtulamaz. 1-8 kovalamacasında tüm kaçakları tek başına yakalayabilen insan. Running Man’in korkusuz üyesi. Seum Dwa üçlüsünün kaptanı.

Haroro (Haha) : Akisiyon filmlerinin kralı, paroro kılıklı, kimi zaman çok uyuz ama çoğu zaman çok sevimli. Seum Dwa üçlüsünün bir üyesi.

Monday Boyfriend (Kang Gary) :  Monday Girlfriend’in isteklerine karşı koyamayan sakin üye. Seum Dwa üçlüsünden.

Blank Ji Hyo (Song Ji Hyo): Monday Girlfriend :D Ne düşündüğünü kestiremediğimiz. Verilen görevi sonuna kadar götürmek için çabalayan gerekirse hilelerden kaçınmayan üyesi.

Gwang So:  Running Man’lerin içinde en ezilen üyesi, becereksizi :D Aynı zamanda en sakiniyken bir anda deliren tek üyesi. Düzenli nezaret üçlüsünden.

Brain Joong Ki, Flower Boy Joong Ki (Song Joong Ki): Zekasıyla dikkatleri üstüne çeken Joong Ki’nin zekası sayesinde bu bölümün en iyi avcılarından oldu.

Big Nose Hyung (Ji Suk Jin) : Güzel gördü mü dayanamayan, karısına çok aşık üye. Her an ağzından bir şey kaçırır endişesiyle izleyicileri kahkahaya boğan insan. Düzenli nezaret üçlüsünden.

 



Kameraman kılığına giren Yong Hwa’yı Joong Ki fark ediyor. Yong Hwa kaçmaya çalışırken yakalanıyor. Ancak Yakalama görevinde 2 takımın olduğunu bilen Yong Hwa diğer takıma da yakalandığını duyurarak aralarında tartışma çıkarıyor ve bunu fırsata çevirerek ellerinden kurtuluyor. ( Çok zekice )





O sırada Sparta Kook, Daesung’u gizlice izliyor. Çadırın altından bakan Daesung, KJK’un kendisine yaklaştığını görünce kaçıyor. (Önceki bölümleri izlerseniz eğer , KJK bir hedef belirlediyse onun elinden kimse kurtulamaz. )





Yong Hwa kılığını değiştirmek için bir çadıra giriyor. Zil sesini duyunca panikliyor. Çadıra giren kırmızı takkımdan KJK oluyor. Ardında mavi takımdan Haroro geliyor. Yong Hwa’nın kol bandını bulan Haroro oluyor ama KJK kol bandını kapıyor. Haroro korkusundan ses çıkaramıyor ancak KJK’u takip etmeye devam ediyor bu sefer yanına Yoo Jae Suk’u da alıyor. Birlikte Yong Hwa’nın kol bandını KJK’tan almaya çalışıyorlar. Haroro KJK’un dikkatini dağıtarak Yoo Jae Suk KJK’un cebine yöneliyor. Tabi ki tüm bunlar KJK’un dikkatinden kaçmıyor. Tam o sırada KJK diğer yakalayacakları kişinin Daesung olduğunu ağzından kaçırıyor. (Yakalayanlara kaçakların kim olduğu söylenmiyor, başta. Yakalamaları zorlaşsın diye.)





Artık 2 takım da kaçağın kim olduğunu biliyor. Daesung running man işaretli kürek görüyor ve kazmaya başlıyor. Kazarken birisine yakalanacağı telaşına kapılan Daesung’un halleri çok komik. Tam o sırada Daesung, birisinin kendisini izlediği hissine kapılıyor. Tabi ki izleyen kişi Sparta Kook. Daesung’u takip eden KJK birden Daesung’un kameramanını görür. (Yazık Daesung’a , sürekli kameramanı yüzünden yakalanıp durdu. Hem kız olması hem de beyaz mont giymesi tüm dikkatleri üstüne çekti.)  O civarda Daesung’u aramaya başlar.



Diğer taraftan Joong Ki de Daesung’a çok yaklaşmıştır.( Dizilerde çok sık rastladığımız bir sahne, adam kıza yatişmeye çalışır, aynı yoldadırlar ancak yanlış tarafa baktığı için kızı sn. farkıyla gözden kaçırır. ) Daesungtaki şansa bak. :D



KJK tesadüf eseri bir çadırdan bakarken, Daesung da bu çadırdan kaçmak üzere.Bu arada Yoo Jae Suk da KJK’u takibe alır. Başka bir çadıra giren Daesung bu çadırdan çıkarken Yoo Jae Suk görür. Daesung’u görür görmez sevinç çığlığı atıyor. ( Dumb and Dumber’ın buluşması Hahahaha)

KJK ve YJS Dae’yi arkadan kovalarken önüne de Joong Ki çıkar ve ani bir manevrayla Dae buradan da kaçmayı başarır. Tüm gün boyunca koştuğu halde hiç yorulmadı. Daesung Fighting!!! VIP’ler hep senin yanında :D

Markette diğer kalası bulan Daesung’u Joong Ki fark ediyor. Tam DAE’ye elini uzatmışken Dae ışık hızı ile kaçıyor.Ancak market çıkışında Yoo Jae Suk tarafından yakalanıyor. Ah canım yazık. Koşa koşa pili bitti.



Daesung sonunda kameramanın görüntüsü nedeniyle isyan ediyor. Bu sahne cidden çok komikti. Diğerleri hep koyu renk giyerken onunkinin beyaz giymesi nedeniyle açık hedef haline geldi.

Yoo Jae Suk Daesung’a Family Outing ile Running Man’in kıyaslamasını istiyor. Gwang So’yu  Lee Chun Hee’ye benzetiyor (chunderella). Joong Ki’yi kime benzetiyorsun diye sorulduğunda, Daesung, Joong Ki görüntüsüyle değer katıyor bu programa, o zaman FO’deki benim rolümü üstlenmiş cevabını veriyor. :D Hahahaha

Sıradaki görevleri :

Her takım kaptanı yanına bir kişi alarak markete gidip alışveriş yapacaktır. Hareket etmeden önce, arabadayken, kalanlar alınması gerekenlerin resmini çizecekler. Tabi ki doğru ürünleri alan takım kazanan takım olacak.

Yoo Jae Suk “ Daesung bunlar galiba bizim takma adlarımızın ne olduğunu bilmiyorlar. Dumb and  Dumber ( Salak ile avanak kardeşler)”

Bölümün diğer kısımlarını da kısaca özetleyeyim. İzlemek isteyenler isubs sitesinden running man bölümlerini bulabilirler.

Marketten aldıklarını sayıldığında mavi takım 8 ürünü doğru alırken kırmızı takım eksiksiz tamamlıyor. Sıra yemekleri pişirmeye geliyor.  Mavi takımın sarımsağa ihtiyacı olduğundan kırmızı takımda olan Yong Hwa’dan çaktırmadan getirmesi isteniyor. Yong Hwa kimse fark etmeden sarımsağı almaya çalışırken, KJK onu yakalıyor. Yong Hwa yakalanınca, Jae Suk hyung beni tehdit etti yalanını atıyor.  :D O karışıklıktan da mavi takım üyeleri kırmızı takımın malzemelerini çalıp yararlanmak istiyorlar.

Krımızı takım konserveyi açmak için Gwang-so’yu markete yolluyor ancak Gwang-so’nun gözünde o yol çok geldiği için çeşmenin orada konserveyi açmaya çalışıyor. ( Parçalamaya çalışıyor mu deseydim :D) Geri geldiğinde diğerleri olayı anlıyor.

Sonunda Haha sarımsağı çalmayı başarıyor. Kırmızı takım sarımsağın peşinde koşarken Gwang-so bir tarafta çekiç ve chopstick yardımıyla konserveyi açmaya çalışıyor.

Eksik malzemeyle güzel bir yemek ortaya çıkaran mavi takıma herkes şaşırıyor. ( Sarımsak kovalamacasında Daesung, Jae Suk’a  ramen çorbası tozu (esansı) verdi çorbaya katması için. Tıpkı eski FO günlerindeki gibi. :D Hiç kimsenin ruhu duymadı.)

Sıradaki oyun, iki takımdan birer kişi seçilip mangal karşısına oturtulacak. İkisine de et uzatılacak. Kim ete dayanamayıp yutkunursa kaybeden o olacak. Kimin kaybettiğini söylemeyeyim ama verilen ceza gerçekten de çok komik :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected