1 Haziran 2011 Çarşamba

Daesung karıştğı kaza ile ilgili ölen kişinin ailesi tarafından yapılan açıklamalar




Big Bang Deasung'un talihsiz kaza haberlerinin ardından, bugün ölen sürücü Hyun'un (30) cenazesi kaldırıldı.

Hyun'un kaza haberi ile ilgili röportaj akrabası A  ile yapıldı. Alttaki açıklamalar ona aittirç
 “Kaza haberini alınca, büyük şoka uğradım… [Hyun] Küçüklüğünden beri  , kendi çocuğum gibi saydım onu. Onu bu genç yaşında kaybettiğimizi duymak… yüreğimi burktu.”

Cenazede Hyun'un ağabeyi de vardı. Dili tutulmuştu ( Ya da konuşma engelli de olabilir). Ailesi ağabey hakkında şunları söyledi, “Kardeşiyle birlikte büyüdü. Bu sabah cenaze evine getirdik onu. Hyuni onun tek kardeşi olduğundan bu onun için büyük kayıp.”

IAnne ve babasının oğullarının ölümden daha haberi yok. “Ailesinin(anne ve babası)  şu anda şağlık durumu pek iyi değil.  Günlük işleri bile yapamayacak kadar rahatsızlar... Oğullarının ölümünü duymak, onları büyük şoka sokacağını düşündüğümüzden daha onlara söylemedik.”

Kazaya Daesung'un karışmasıyla ilgili yaptığı açıklamaları,
“Daesung'u TV'de çok gördük ve büyük hayranlarıyız… Ailemizden birini kaybetmek bizim için zorken, genç arakadaşımızın (Daesung) şu anda büyük zorluklar çekmesi ise kalbimizi acıtıyor.Bu nasıl bir kaderdir bilmiyoruz.” Ve Hyun'un ailesi Daesung'un tarafıyla bağlantıya geçmediklerini belirtirken, şunları ekledi, “onlarla bağlantıya geçmedi. onlarda bizimle bağlantıya geçemedi...  Polis soruşturmalarından ve sigorta şirketlerinden  haberleri alabiliyoruz. iki taraf için de zor bir durum olduğundan, iş yapacak durumda değiliz.”

Hyun’un ailesi söylentiler hakkında da konuştu.
“Otopsi sonuçları henüz çıkmadı. Aynı zamanda, görüntüler adamakıllı incelenmediğinden, spekülasyonlar ve söylentiler durumu daha da zorlaştırıyor… Kazayla ilgili çeşitli söylentiler yayılmasını anlıyoruz; ancak, kesin sonuçlar çıkıncaya kadar, herkesten durumu sessizce takip etmelerini istiyoruz.”

Son olarak,aile “Şu an aklımızda sadece bu olay var. Umut ediyoruz ki soruşturma bitip sonuçlar çıktığında Daesung da dahil olmak üzere kimse mağdur olmaz. Umarız kaza  olayı can sıcı bir şekilde bitmez; bu ailemizin son ümididir." açıklamasında bulundu.

via bigbangupdates

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected