3 Haziran 2011 Cuma

Daesung karıştğı kazanın kurbanın ailesini zıyaret etti



Yerel medya Dispatch'e göre, Daesung  dün gece, cenaze evini ziyaret edip aile üyelerinden özür diledi. Kurbanın ailesi Dispatch'e şunları anlattı, “Daesung  bir süre önce YG yetkilileri ile beraber geldi (perşembe gecesi). Daesung ve YG özür diledi ve cenaze masrafları hakkında konuşuldu.”
Daesung 2 Haziran'da gece 10:30 civarı, 5 YG yetkilisi ve avukatlarıyla birlikte geldi.                Gazeteciler Daesung'un, trajik kaza yüzünden tekrar tekrar özür dilediği ve bazı aile üyelerinin direkt bir özür talep ettiğini belirttiler. “Daesung çok yıpranmış görünüyordu.Başta, YG  yetkilileri özür dilerken, Daesung ağzını açamadı( dili tutuldu sanırım). Kurbanın yakınları Daesung'dan düzgün bir özür istedi, ve önce anne ve babasından sonra sırayla aile üyelerine başını eğerek özür diledi" Aile üyelerinden "A" Dispatch'e anlattı.
Perşembe günkü buluşma, kazadan beri ilk buluşmalarıydı. O zamana kadar aile Daesung'dan hiç haber alamamışlardı.
“Daesung'a biraz kırıldığımız, doğru. Daha yeni öldü. Kazaya karışanda Daesung'du. Biz, herşeyden önce, içten bir özür bekliyorduk” dedi A. “Ama ajansı Daesung'un hızı 60 km/sa idi, kazaya engel olamadı gibi sürekli bahaneler uydurdu.’Bizim çocuğumuz öldü, bunları görmek çok sinir bozucu ve korkutucu.”
YG Entertainment' a göre, ziyaretin gecikmesinin sebebi Daesung'un sağlık durumu. Kazadan sonra, ruhsal acısı olduğundan ziyaret edecek durumda değildi. Aslında ne yemek yiyor ne de aile üyeleriyle konuşuyordu. Aynı zamanda bu gecikmeye halk da tepki göstermeye çalıştı, dedi YG.
“YG, ziyaretin geciktiğini çünkü Daesung'u da yanlarında getirmek istediklerini söyledi. Başta kızgındım, ama Daesung'u gözlerimle görünce, genç adam için üzüldüm. Çok acı çektiği belliydi. Bu genç yaşta korkunç bir kazaya karıştı, ve eminim onun için büyük şok olmuştur bu" diyerek açıklama yaptı ailenin başka üyesi B.
YG ve kurbanın ailesinin cenaze hakkında konuştukları da doğrulandı. Daesung cenaze masraflarını üstlenmeyi kabul etti, ama gelecek detaylar, polis soruşturmasından sonra konuşalacak.
“Kameraları incelemeleri ve soruşturmalar hakkında bilgi alıyoruz. Ama şu anda en önemlisi gerçeğin ortaya çıkması . Daesung içten özür diledi ve gelecekteki olacaklarla ilgili işbirliği yapacağını belirtti, bu yüzden ona güvüneceğiz” deid, kurbanın ailesi.
Kurbanın ailesi şunları da eklendi, “Ölü biri konuşamaz. Ama en azından kurban edilmiş de hissetmez. Soruşturmanın temiz şekilde devam edip gerçeklerin ortaya çıkmasını umuyoruz. Kazaya karışan iki taraf da kendini haksızlığa uğramış ya da kurban hissetmesin.Şu noktada tek güvendiğimiz insanlar polis.”


via ibigbang

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected