7 Haziran 2011 Salı

Kpop’un cici kızı, geleceğin kraliçesi IU

Taeyang and IU Onu ilk Taeyang’ın I need a girl şarkısının coverı “I need a boy” ile tanıdım.Gülmekten yerlere yatma Sesinin yanında sevimliliği de dikkatimi çekti. Sonra ise Taeyang ile olan bir videosunu izledim. “Heroes” programı için “I need a girl” performansı sergilemişlerdi birlikte. Taeyang’ı çok sevdiğini görmemek imkansızdı. Çılgın bir fandı o videoda. Taeyang’ın sesini duyduğunda çığlık atması, birlikte I need a girl performansını sergiledikten sonra havalara uçması tam bir çılgın hayran olduğunun ispatıydı.

via TessLoveLove




via soshiyuri @yt
Yine de IU’yu Taeyang’dan hoşlanan cici kız diye nitelendirdiğim için çok pişmanım. Queen Seon Deok OST’sini dinlerken “Araro” ve “Wind Flower” parçalarında bu kızın ismine rastlamıştım. Her dinleyişimde beni farklı diyarlara götüren bu şarkıları o cici kız söylüyordu. O günden itibaren IU dikkatimi çekmeye başladı.  
 

via soshiyuri@yt


IU ve Muhteşem Coverları

IU birçok şarkıya cover yaptı. Hepsinde de çok başarılıydı. Sevdiğimiz parçaları bir de onun sesinden dinlemek insana ayrı tat veriyor. Sır veren gülümseme
IU – Gee(SNSD) + Lies(BIGBANG)+ Sorry Sorry (Super Junior) (Yoo Hee Yeol’un bile ağzını açık bıraktı Açık ağızlı gülümseme )
IU – Queen (Son Dambi)  Orjinalinden bile daha güzel söyledi. IU’yu izleyen Beast üyelerinin halleri de çok komik
http://www.youtube.com/watch?v=jgmv-Mu_BYs Britney mi IU mu?
IU – I need a boy

IU’nun Kalbimde Taht Kurduğu An


via Bilboard100KpopMnet
“Real” albümü çıkarttığında muhteşem bir başarı yakalayan IU’nun aslında en sevdiğim şarkısı 2AM Seulong ile düet yaptığı “Nagging” dir. Art arda dinlesem de asla sıkılmam. Bu şarkıdan sonra yaşça benden küçük olan bu kızın hayranı oldum. Ne kadar güzel bir sese sahip. Bu küçücük yaşında böylesine büyük popüleriteye sahip olmasına şaşmamak gerekiyor. İçtenliği ve sesiyle Kpop’un gelecek kraliçesidir benim gözümde. Prenses
Dream High’a başlama sebebim olan IU, eminim daha ilk bölümde tanımayanların bile dikkatini çekmiştir. “Someday” şarkısını başka birinin söylediğini düşünmek bile istemiyorum. ( Her sabah bu şarkıyla uyanmak bana neşe veriyor)



IU’nun son bombası Greatest Love OST – Hold My Hands

via LuvBiRain9

Gerçekten bu kız müthiş. 10 yıllık sanatçılara taş çıkartcak bir sesi var. Onun popüleritesini devam ettirmesi için seksi danslara ya da eğlence programlarına ihtiyacı yok. Böyle bir sese sahipken sırtı hiçbir zaman yere gelmez ve JYP başını daha çok taşlara vurur. ( IU JYP ENT. seçmelerine katılmıştı ancak elenmişti. )
Tamam çok övmüşsün ama hiç mi kusuru yok diye sorarsanız, vallahi hiç kusurlu bir tarafını bulamadım. Çıktığı programlarda kibirli bir tarafını görmedim, stili yaşına uygun, estetikli değil, detone de olmadı. Eee ben bir sanatçıdan daha ne isteyeyim ki, değil mi ama?

2 yorum:

  1. Ben bu kıza da Tae Yang'a da hastayım :) Yazıyı keyifle okudum ve IU şekerciiğini daha çok sevdim. Onu ilk Nagging şarkısı  ile tanımıştım. Şarkıyı çok sevdiğimden hemen kimmiş bu tatlı sesli kız dedim ve araştırdım. Fakat onun Tae Yang fanı olduğunu yeni öğreniyorum :S Bunun için de sana teşekkür ediyorum Selocan :) Tae Yang'ı öptüğü fotoğrafı o kadar sempatik buldm ki Twitter'da avatar yaptım hemen :D Başka bir kız olsaydı onun yerinde, şu an krizlere girmiştim belki :P ama IU deyince akan sular durur. Geleceğin kraliçesi olmasını ben de tüm kalbimle istiyorum. Umarım bu ikiliyi daha sık bir arada görme şansı yakalarız :)

    YanıtlaSil
  2. IU'dan nefret eden yoktur sanırım :D Çok doğal sempatik ve bütün ünlülerle de iyi anlaşıyor^^ Çok büyük bir popüleriteye sahip olmasına rağmen burnu havada da değil, ben bir ünlüden daha ne isterim ki :D Bilmemene şaşırdım. Bir ara nette çok dolandı bu haber. IU aynı bizim gibi TAE'yi gördüğünde çıldıran fanlardan. Onu görünce eli ayağına dolanıyor hahaha çok komik. Ben de ikiyi bir projede görmeyi çok istiyorum.
    Yorumun için teşekkürler :D

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected