13 Haziran 2011 Pazartesi

Lee Min Ho kaza geçirdi

City Hunter çekimlerinde  Lee MinHo kazaya karıştı!
LeeMinHo_CityHunter13 Haziran’da , Lee Min Ho’nun temsilcisi şu açıklamalarda bulundu, “Bugün 15:30’da ,  Ilsan’da göl yakınlarında “City Hunter” dizisini çekerken, aracın kısmi tahribatıyla sonuçlanan bir kaza meydana geldi .Çarpmanın etkisiyle arabanın ön kısmı hurdaya dönse bile, Lee Min Ho ağır yaralanmadı.





Lee min Ho’nun kullandığı arabanın kazadan sonra yayınlanan resimlerinde, hasarın ne kadar büyük olduğu görülüyor ve arabanın tahribatına bakılırsa durum çok daha ciddi olabilirdi.(çeviri:  http:// bbsever.blogspot.com )

20110613_leeminho
Temsilci şunları da ekledi, “Kazadan sonra, Lee Min Ho yakınlardaki bir hastaneye kaldırıldı ve test sonuçlarında herhangi bir ağır yaranın oluşmadığı tespit edildikten sonra  18:00 sularında evine döndü. Çekimler şimdilik durdu, durumun nasıl geliştiğine bağlı olarak çekimlere devam edilecek”
Çekim ekibinden arabada olan kişi de hastanede tedavi ediliyor.
City Hunter’ın ortak yapımcısı Kim Young Seop şunları söyledi, “Lee Min Ho’nun durumuna bağlı olarak çekimlere ne zaman devam edeceğimizi göreceğiz. Bu araba kovalama sahnesi çekimlerin 7-8 dakikalık bir kısmını kapsıyordu ama bu kesinti bu haftaki bölümün yayını etkilemeyecek. (çeviri: bbsever.blogspot.com)
kaynak: allkpop
Her ne kadar ağır yaralanma olmadığını söyleselerde çekimlere devam edemeyecek kadar hasar almış belli. İnşallah en yakın zamanda ikisi de iyileşir. Göz deviren gülümseme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected