24 Haziran 2011 Cuma

Savcılık Daesung'un Big Bang aktivitelerini durdurdu



24'ünde, Seoul Yeongdeungpo Karakolu Daesung'un karıştığı kazanın otopsi sonuçlarını açıkladı. Daesung'un arabasının çarpmasıyla motorsiklet sürücüsünün öldüğü doğrulandı. Aynı zamanda Daesung'un Big Bang aktivitelerinin de durdurulduğu açıklandı. Polisin açıklamalarından sonra, ajansları YGE geçici olarak Daesung'un aktivitelerinin durdurulduğunu söyledi.
Açıklamalarına şu şekilde devam etti "Big Bang'in yılın 1. yarısındaki aktiviteleri kazadan önce tamamlanmıştı, şimdi mola zamanı , yılın 2. yarsı için henüz planlanmış birşey yok. Konserden sonra, 2. yarıyla ilgili ne yapacağımız hakkında tartışmaya çalışacağız" Daesung dışındaki üyelerin birlikte mi yoksa solo olarak mı aktivitelere devam edecekleri belli değil.
25'inde, Daesung hariç diğer 4 Big Bang üyesi Seul, Plantoon Kunsthalle, Gangam-gu'da mini konser verecek. YGE şunları söyledi ‘Konser planlandığı gibi devam edecek. Daesung hariç T.O.P, G-Dragon, Seungri ve Taeyang  katılacak. Bu esnada,Daesung  kazanın etkisini üzerinden atabilmek için kendisine zaman ayıracak.’

Kazadan sonra, Daesung'un kendini odasına kilitlediği açıklandı. YGE yetkilisi şöyle dedi " Daesung büyük bir şok yaşadı. Şu anda Big Bang evinde.Olayla ilgili daha fazla detay anlatmamız bizim için zor"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

MyFreeCopyright.com Registered & Protected