17 Ekim 2011 Pazartesi

Çorap ile dalgalı saçlara kavuşun :P

Bu videoya nasıl ulaştığımı hiç sormayın ben de bilmiyorumKafası karışmış gülümseme Ama okuduğumda bayağı ilgimi çekti başlığı. Ne de olsa konu güzellik ve bakım değil mi?! Güzellik ve bakım yolundaki her yönteme hemen hemen açığımdır Gülümseme 

Saçlarım kalın telli olduğu için çok bakımsız gözüküyor. Yani ancak fön çektirdiğimde adam gibi şekil alıp bozulmaz ama bu sefer de sıcak fön saçlarıma çok zarar veriyor. Ahh lise yıllarında önce ütü ile başlayıp (sadece meraktan 2 kere yaptığım) sonra da düzüleştiriciye terfi ederek saçlarımı neredeyse hergün düzleştirirdim ve bu saçlarıma geri dönülmez bir hasar verdi. Artık iyice bakımsız görünüyor ne fön ne de maşa, şekil vermek adına sıcaklıkla ilgili hiçbir şey kullanamaz oldum. Ha tabi bir de saç şekillendirici kremler falan da kullanmaya çalıştım ama çok kepek yaptığı için onlardan da vazgeçtim.

Saçlarım çok gür olduğu için de hiçbirşey yapmadan da duramıyorum, özellikle de dalgalı saçlara bayılırım. Hep de öyle saçım olsun istemişimdir. Tabi maşa bu konuda imdada yetişiyor ama hem sıcak olduğu için saçımı yıpratacağından hem de dakikalarca beni oyalayacağından bu fikirden hep çekinmişimdir. O yüzden de nette kolay yöntemler arar dururdum. Bugün şans eseri alakasız bir şekilde bir videoya rastladım ve bana çok cezbedici geldi, hem zaman almıyor hem de çok pratik bir yöntemi var. İlk gördüğümde tabi ben de yadırgadım ama konu güzellik olunca her yöntem kafidir Gülümseme

Yöntemin Adı: Çorap İle Dalgalı Saçlara Kavuşma

Saçları dalgalı yapmadan önce tarayıp biraz düzleştirirseniz daha iy bir sonuç alabilirsiniz. Lastiği sıkı  olan bir çorap seçin.  Aynı zamanda sıkı lastik tokanızı da hazır edin. Saçlarınızı tepede lastik tokayla toplayın. Biraz su ya da kalıcı olsun diyorsanız sprey, jöle veya köpük uygulayın saçlarınıza. Sonra çorabı videoda gösterildiği gibi yuvarlayın ve saçlarınıza geçirin.

Hanig çorabı seçeceğime karar verdiğim zaman ben de deneyeceğim Açık ağızlı gülümseme

2 yorum:

  1. Kızın saçı harika olmuş ben de mi denesem diye düşündüm şuan blendax reklamlarındaki saç gibi olmuş ha sağol paylaşımın için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiysen, mutlaka denemelisin çünkü sonuç tamamen aynı :)Saçım topluyken uyuyamadığım için ben uygulayamıyorum bu yöntemi ama kardeşim sürekli yapıyor ve çok memnun.

      Sil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected