18 Aralık 2011 Pazar

G-Dragon şakalandı (2007 Want You Konseri)

tumblr_lwef9bwJOh1r8rp97o1_400

Hurafelere inanır mısınız? İnanmasak bile yaşadağımız ya da bağlantımız olduğu bir yerle ilgili bir sürü hurafe varsa ister istemez bu bilinç altımızı etkilemez mi? En ufak bir garipliği, inanmasak bile içimizden bir şekilde ona yormak gelmez mi?

YG’nin eski binası hakkında da hurafe olduğundan haberiniz var mı? Kayıt stüdyolarında hayaletin dolaştığına inanılırmış. Hatta birçok YG sanatçısı bundan dolayı korktuğu anlar olurmuş. İşte bu fırsatı değerlendirmeye kalan bizim çılgınlar GD’yi korkutmaya karar vermişler. Öyle ki hiçbir ayrıntıyı atlamamış herşeyi düşünmüşler.

Şakayı anlatması için sizi Dae ile başbaşa bırakayım.

 

 

Siz olsaydınız o anda ne tepki verirdiniz? Bir anda etrafın kararması ise son nokta oldu. Ah GD’min korkusu gözlerinde okunuyordu. Yine yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim, iyi tasarlanmış bir şaka olmuş.

7 yorum:

  1. Çok güldüm süperdi :) Gerçekten korkmuş yavrum yazık ya. En sonda T.O.P kapıda sallanıyordu ona da bir ayrı güldüm.(kapıda sallanmak diye bişi var mı bilmiyorum ama o eylemi ancak böyle ifade edebildim!) Altyazı için teşekkürler ^.^

    YanıtlaSil
  2. Gülünmeyecek gibi değil, çok komikti. Karanlık olduğunda onun yerinde olsaydım çığlığı basardım^^ İyi idare etti valla :) TOP da ne zevk aldı GD'nin korkmu halinden, maymuna döndü maymuna :D

    Yorumun için teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  3. Ordan Daesung Yada Taeyang da T.O.P'u korkutsaydı süper olurdu ^^ Koca kafalı V.İ.P yüzünden net göremesekte süper (:

    YanıtlaSil
  4. Bak bu benim aklıma hiç gelmemişti :) TOP'nin korkmuş halini görmek çok isterdim :D Çevirirken o kadar çok izledim ki kafalar artık beni rahatsız etmiyor :)

    YanıtlaSil
  5. T.O.P çok mutlu oldu, GD'nin korkmasından :D Çocukken ben de sallanırdım kapıda öyle :D

    YanıtlaSil
  6. Aynen yaaa kanepenin arkasında beklemesine değdiğine sevindim :D Onun böyle çocuksu hallerine bayılıyorumm ^^

    YanıtlaSil
  7. çokkk tatlııı :) önce inanmadı ama sonra şoke oldu.. :) Top çok sevimli sallnıyor. :)

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected