2 Aralık 2011 Cuma

GD&TOP–Oh Yeah MV (Kısa ver.) ve (Full Ver.)

gdtop1_s

Tüm güzel haberler vize haftamı mı bulur ya!!! Ah YG oldu mu bu şimdi damdan düşer gibi, yüreğimizi hoplatıyordun. İsyanım var, şimdi gel de bu kısa klip hakkında yazı yazma hıh. Dae’nin Lunatic şarkısıyla büyülenmişken bu klip üstüne hiç iyi gelmedi, şimdi ben YG alemine akar, bütün gece bunları düşünüp mutluktan uçarken kafamdan da vizelerimle ilgili bilgiler de uçup gider diye de endişelenmiyor değilim. Neyse ki en azından bu heyecan beni uyutmaz ve sabaha kadar ders çalışabilme gazı verir.

Ooppss! Kendimle ilgili çok konuştum klibe döneyim Açık ağızlı gülümseme  Amanın kısa klip yayınlanacağından haberim yoktu bir an GTOP MV deyince fan yapımı sanmıştım, hala da şaşkınım.

Kısa MV merakımı biraz olsun giderdi mi?  Hayır!!! Şimdi daha da çok merak ediyorum. Klipte GD mi TOP mı, hangisi daha karizma bilemedim. Keşke Daha çok GTOP daha az sırnaşan kız olsaydı Alaycı gülümseme Şarkıya tabi ki laf yok albüm çıksa da ipodum ve kulaklarım bayram etse Açık ağızlı gülümseme

 

GD’ye bu klipte bayıldımmmAçık ağızlı gülümseme Ağzım açık izledim resmen klibi ta ki son dakikalara doğru partide onu takım elbiseli ve gözlüklü görene kadar Şaşırmış gülümsemePartiye öyle ciddi mi katılır hıhh.

10 yorum:

  1. kısa versiyonun çıktığından benimde haberim yoktu nette dolanırken denk geldim ve görür görmez gözlerim kocaman oldu :) bu şarkıya klip çekmekte geç bile kaldılar ya aslında neyse sonunda çekildi ya ona da razıyım ben :D sırnaşık hatunlar umarım sadece bu versiyonda gözüktüğü kadardır yoksa o sırnaşıklara kötü şeyler yapabilirim :P ayy gene heyecan yaptım çabuk çıksa bari uzun versiyonu da :D

    YanıtlaSil
  2. YG hepimizi şok etmeyi seviyor :D Ama kısa klip yüklemesine daha çok kızıyorum, klip ortadan kesilir mi hiç! cık cık cık ^^ O yüzden biraz kızgınım ama GTOP'ı görükçe hemen yatışıveriyorum kekekke. İyi ki çok önceden çekilmemiş bence, daha uzun bir süre var gibi gözüküyor dönüşlerine bari bu yeni MV ile kendimiz avuturuz :)

    Benim de temennim o yönde ama sırnaşık hatunların bizim çocukların yakasını pek bırakacağa benzemiyor yine bu konuda olabildiğimce sakin kalacağım :) İnş bir an öce uzun klip çıkar ^^

    YanıtlaSil
  3. Süpersin genç :) Ben de tam kimse klip çekmiyor tarzında takılıyordum dün akşam! GD & TOP ne mükemmel ikilidir yarabbi! Ben videoya bakmadan yoruma koştum hemen izlemeye gidiyorum :) Tekrardan teşekkürler. Allah zihin açıklığı versin, kolaylık versin sana. Vizelerinden 100 al :)

    YanıtlaSil
  4. YG'nin bizi şaşırtmakta üstüne yok kekeke :D Bu ikili Ateş ile barut gibi sankii, VIP'lerin kalbine zarar ^^ Klip güzel, GTOP'ın bakışları yakıyor insanı ancak bir de yanlarındaki sırnaşıklar yerine BOM'u paylaşamayan erkekleri oynasalardı bence çok daha iyi olurdu :D Yine de Tekne kullanan TOPı gördükçe göz bebeklerim büyüyor hehehe :)
    Ben de yorumun ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  5. Ben sana söyleyeyim: Bizim GD, T.O.P.'nin doğuştan gelen karizmasını yerle bir etmiş :D

    YanıtlaSil
  6. Omoooo!!! gördüklerime inanamıyorum :) Şimdi sen GD'nin T.O.P'den daha karizmatik olduğunu mu söylüyorsun? Bunu bir yere kaydetsem iyi olacak hehehe :D

    YanıtlaSil
  7. GD'nin bu saç stili o kadar hoşuma gitti ki T.O.P' ikinci plana düştü klipte. Tabi klibin devamını da görmek lazım net konuşmak için :))

    YanıtlaSil
  8. Ahahaha sonunda GD'yi T.O.P'den çekici buldun yaa bunu hiç unutmam :D

    YanıtlaSil
  9. Bu blogu baştan sona okumam gerekiyor gibi bir his var içimde :)

    YanıtlaSil
  10. Öyle bir cümle yazmışsın ki bütün övgülere bedel, teşekkür ederim :D Hoşgeldin bloguma ^^

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected