24 Aralık 2011 Cumartesi

Turkish VIP’ler Bigbang ile tanışırsa…

Havaalanından itibaren yaşadıklarımızı LEE’nin ağzından, Konser gününde  kadar olanları  ve biletleri kaybedişimizi Mydestiny’nin ağzından, konserde yaşananları  ve YG’nin bize gerilim dolu dakikalar yaşattığını da Seda’nın ağzından okumuştuk.Yorumlarıyla ile bize katılan Yuki ve Mine’yi de unutmamak lazım. Sırada ise Konser sonrasında YG ile karşılaşmamızda olacaklara geldi. İyi okumalar herkese Açık ağızlı gülümseme
***
yg
Konser bitiminde YG’nin bizimle görüşmek istemesi korku dolu dakikaları başlamasına sebep oldu. Konserde bu denli eğlendikten sonra kulise girmenin heyecanı sarmışken bu gerilim o gece aldığımız bütün zevki neredeyse yerle bir edecekti. Yg ile göürüşmeye gittiğimizde bizi soğuk bakışlarla karşılayacağını beklerken , tam tersi yüzünde büyük bir tebessüm vardı. Bir taraftan kendini tanıtırken diğer yandan bizlere şarap servisi yapıyordu. Hepimiz soru soran gözlerle birbirimize bakıyorduk. En sonunda Lee dayanamayıp sessizliği bozmaya karar verdi.

“Neden bizimle görüşmek istediğinizi öğrenebilir miyiz acaba?” Bu soru karşısında YG küçük bir kahkaha attı.

“Karşımda bu kadar gerilmenize gerek yok. Sadece benim özenle seçtiğim elemanları kandırıp kendilerini önemliymiş gibi gösteren bu 7 kişiyle görüşmek istemem, çok da tuhaf karşılanmamalı, öyle değil mi?”


İşte bu cümleyi duyduktan sonra endişelerimiz giderek artmaya başladı. Hepimiz neyin içine düştük böyle  diye düşünürken, Yuki inanılmaz bir çıkış yaptı.

“Sahtekarlık yaptığımızın farkındayız. Gerçi biletlerimizi almıştık, o yüzden konseri izlememiz suç olmamalı ama protokol bölümünde izlememizin yanlış olduğunu kabul ediyorum. Yine de bundan hiç pişmanlık duymuyorum. Sevdiğimiz grubu yakından dinlemek için bu kadar zahmete girmişken pişmanlık duymak büyük bir aptallık olur” Hepimiz Yuki’nin bu düşüncesine katıldığımızı adeta haykırırcasına belirttik.

Yg artık kahkahalarını tutamayarak odayı çınlatıyordu. “Cesaretinize hayran kaldığımı belirtmek isterim ancak bu odadan elinizi kolunuzu sallayarak çıkamayacağınızı da söylemeliyim” Bu sefer Özge arayaya girerek şu soruyu yöneltti

“Peki bizden istediğiniz nedir?”


“Öncelikle kendinizi tanıtmakla başlayabilirsiniz” Bunun üzerine hepimiz kendimizden bahsetmeye başladık. Nasıl VIP olduğumuzu ve bloglarımızdan ve BB’i sevdirmekle ne kadar uğraştığımızdan bahsettik. YG tam o sırada hiç beklemediğimiz bir teklif yaptı. Kulise bizzat kendisinin bizi götürüp oğlanlarla tanıştıracağını ve konser partisine katılmamız gerektiğini söyledi. Seda, Özge ve Mine dayanamayıp sevincini YG’ye sarılarak belli ettiler.  Geri kalanlarımız ise şaşkınlıktan dili tutulmuş bir vaziyette birbirimize bakıyorduk. O sırada destiny ayaklanarak “o zaman fazla beklemeye gerek yok ancak bize ceza vereceğinizi sanırken böyle bir ödülle teklif sunmanız hepimiz şaşırttı, nedenini açıklayacak mısınız?”

“Kulise gittğimizde açıklmayı tercih ederim” diyerek YG, kendisini takip etmemizi istedi.

gddd

Kulise gittiğimizde tüm ekip coşkuyla GD’nin şampanyayı patlatmasını bekliyordu. YG’yi gördüğünde hazır işareti yapıp şampanyayı Tae ve Seungri’nin yüzüne doğru patlattı ancak dikkatsizlikten midir yoksa özellikle yaptığından mııdır bilinmez ama TOP ve Dae de şampanyadan nasibini alarak ıslanmış oldular. Tüm bu coşkulu manzara karşısında gülüşüp şampanyayı kafaya dikmeye başladılar. Sıra Seungri’ye geldiğinde, gözleri Özge ile kesişti sonra da sırayla bize bakmaya başladı. Sonunda Seungri, yanındakileri de dürterek bütün ilgiyi üzerimize çekmeyi başardı. O sırada Destiny ve Yuki utançtan kızarmış halde arkamıza saklanmaya çalışırken Lee, Seda, Özge ve Mine çocuklara sırıtıyordu. Ben ise YG’nin hala neden açıklama yapmadığını  anlamaya çalışıyordum. Sonunda YG misafirden çok birer kaçak olduğumuzu ancak bu durumu değerlendirmekten kaçınmayacağını anlatıyordu. Planının konseri ve konser partisini iyi gözlemlemek olduğunu her birini bloglarımıza ya da sosyal paylaşım sitelerinde YG ent sponsorluğunda aktarmamızı istediğini söyledi. Kötü geçen bir yılın ardından, özellikle GD’nin esrar skandalı yüzünden YG partilerinin millette bıraktığı kötü izlenimi gözlemlerimizle silinebileceğini, basın yerine bunun yabancı fanların yapmasının çok daha uygun olduğunu herkese anlattı.

YG planı karşısında beklenmedik şok dalgası hem bizleri hem de BB’i sarmıştı. Taeyang’ın karşı çıkmaya hazırlandığını sanırken en  sağda duran Lee’ye yaklaşarak elini uzattı. Şaşkınlıktan donup kalan LEE’nin yerine Destiny öne atılarak Tae’nin elini tuttu ve kendini tanıttı. Sırayla tüm BB üyeleriyle tokalaşıp tanışmaya başladık.TOP, Yuki’nin elini sıkarken aynı zamanda Yuki’nin kulağına birşeyler fısıldadı. TOP uzaklaşırken, Yuki yüzündeki kızarıkları fark edemeyecek kadar uzaklara dalmıştı.GD hariç tüm üyelerle tanışmıştık. Seda, Mine ve ben üzgün üzgün ona bakıyorduk. Uzakta kalmayı tercih eden GD’nin gözlerinde kızgınlık vardı. Tam GD’nin tarafa doğru hareketlenmeye başlamıştım ki pantolonumun paçasını çekiştiren Gaho yüzünden durduğum yerde kaldım. Öne doğru eğilip onu seveyim derken hırlamasıyla karşılaştım. Üzerime tırmanmaya çalışırken ben de kendimi ondan kurtarmaya çalışıyordum. Yana doğru atılacakken ayağım kaydı ve sert zemine yuvarlandım. Gözlerimi açarken yüzümdeki ıslaklığın Gaho’nun beni yalamasından kaynaklandığını anladım. Onu üstümden almaya çalışırken etrafta gür bir kahkaha ile irkildim. GD *Gaho’yu üzerimden alıp asistanına verdi. Sonra elini bana uzatarak kalkmama yardım etti. Tüm kızgınlığı yok olup gitmiş kahkasını eliyle kapatmaya çalışıyordu. Utançtan yerin dibine girecektim neredeyse; GD de bunu fark etmiş olmalı ki hemen toparlanıp kendini tanıttı. Elimi uzatmaya bir an tereddüt ettim ama GD buna fırsat vermeyerek elimi kaptığı gibi beni diğer arkadaşlarımın yanına doğru çekti. ( Ahhh bu rüyadan uyanmamak için neleri vermezdim ^^ ) Arkadaşlarımın yanına döndüğümde Mine ve Seda’nın delici bakışlarıyla karşılaştım. Neyse ki GD onlarla da tanışmaya kalkınca dikkatleri de dağılmış oldu.
dusme

Tüm bu görkem, büyük bir bağırışla içeri giren 2ne1 ile bozuldu. Tek tek BB oppalarını tebrik etmeye başladılar. Bom, GD ve TOP’a doğru yaklaşırken, Seda ve Mine de çaktırmadan Bom’un arkasından ilerliyordu. Bir an için Mine başı dönüyormuş numarası yapıp yere yığılacakken Bom’un eteğini kaptığı gibi kendisi ile birlikte yere çekti. Yere düşerken eteği yırtılan Bom çığlık attı. Dikkatimizi Bom’a vermemizle kahkaha patlatmamız bir oldu. Destiny kendini tutamayarak “canınız yandı mı?” sorusunu yöneltir yöneltmez, Tae araya girerek onu kenara çekip birlikte gülmeye devam ettiler. Mine ve Seda’nın gözlerindeki pırıltılar odayı daha da aydınlattı. Bu duruma çok bozulan Bom arkaya kaçarak ortadan kayboldu.  ( Eminim Mine sadece Bom’u yere düşürmek istiyordu) CL dışında kimse bu olayda kasıt aramıyordu ancak CL’in de bunu açıkça ifade edecek hali yoktu. Bütün bakışları Mine ve Seda’ya yönelmişti. Bunun acısını çıkarmayı bilirim der gibi kafasını salladı ve diğer 2ne1 üyeleriyle birlikte çıkışa yöneldi. O sırada kızların çıktığını fark eden Lee, çantasından çıkardığı 2ne1 albümüyle birlikte peşlerinden koştu. Koşarken arkasına dönüp sırıttıtğında “İmza fırsatını kaçıracak değilim, herhalde” dediğini duyduk.

Artık hepimiz BB ile karşılaşmanın şokunu üzerimizden attık. Mine ve GD koyu bir muhabbete dalmışlar, Seda da onlara katılıyordu. Yuki TOP’nin koluna girmiş eleştirel bir ifadeyle Daesung’u süzüyordu. Destiny ise Tae’nin gözlüklerinde toz bulutu görmüş ve gözlüğünü çıkarması için rica ediyordu. Özge de Seungri’nin diğer ünlüler hakkındaki dedikodulara kendini kaptırmıştı. 

Tüm gece boyunca resimler çekildi ve parti hakkında konuşuldu. Bir ara Destiny gülme krizine girerek kendini yerlere attı. Neye güldüğünü anlamamız çok uzun sürmedi. Seungri CL’in Teddy’i övmeye çalışırken yaptığı GAF’ı herkese anlatmaya başladı.

“ Strong Heart programına çıkacakları gün kuliste hazırlanırken diğer konuklarla tanışma fırsatı bulmuşlar. Diğer konuklar 2ne1 şarkılarının dillerde oluşunu övmeye başlamışken Cl de konuyu Teddy’e getirmiş. Maksadı tabi Teddy’nin nasıl da akıllı ve insanın ruhunu işleyen zekaya sahip olduğundan bahsetmekmiş ki ağzından çıkanlarla herkesi şok etmiş. Başarılı olmamızda Teddy’nin payı büyük, ne de olsa ondaki şey kimsede yok, demiş. Puhahahhaa”

Daesung da bunun üzerine Seungri ile GD’nin başından geçen olayı keyifle anlatmaya başlamıştı ki GD kendini Dae’nin önüne atarak eliyle Dae’nin ağzını kapamaya çalıştı. Arkadan gelen korkunç bir bağırışla herkesin nutku tutuldu. YG sinirden kudurmuş bir vaziyette gelen kişiye bakıyordu. GD ise kaçacak delik arar gibi odada fır dönüyordu. TOP öne geçip kollarını göğsünde kavuşturmuşken Taeyang da gözlerini GD’ye çevirmişti. Seungri ise YG’nin kulağına birşey fısıldamakla meşguldü. Gelen kişinin kim olduğunu anlamaya çalışırken ÖZGE, GD ile ilgili olduğundan şüphelenip onun yanına doğru gitti. Döndüğünde ise yüzündeki ifade hiç de hayra alamet değildi.

tumblr_lfrgb5eTCx1qgai0to1_400
***
O kişinin kim olduğunu, ne istediğini ve BB’in olaya neden böyle tepki verdiğini anlatması için devamını Özge’ye bırakıyorum.
Yazıda yazılanlar tamamen kurgusaldır.
Hiçbirinin gerçekle alakası yoktur.

21 yorum:

  1. off! en heyecanlı yerde kesildi :( kendine yaptığın kıyağı hafifleme çabasını takdir ediyorum. eline sağlık süper olmuş. :) Bu arada gaho'nun seni seçmesindeki ince mesajı aldım pikaçu :P çok acı çok...

    YanıtlaSil
  2. Haha, çok eğlenceli! :D Yang sasangnime bak sen :D
    Bu bölüm bi' ayrı hoşuma gitti, neden acaba(!) :D
    Bom değil de Minzy'nin başına bir şey gelse çok mutlu olurdum herhalde :D
    Ellerine sağlık selocan, detaylı yorumumla dönmeyi planlıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Şu heycanlı bitirme işi alışkanlık oldu he :) Herkez dizi sonu gibi bitiriyor.Amaç doğru işliyor.Heycanı dorukta tutup insanları hikayemize bağlamalıyız ^^

    Öncelikle bizi bu durumdan kurtardığın ve Ygyle çingu yaptığın için bravo :)) Yg gerçekten böyle bi kıyak yapsa onu sırtımda bile taşırım bee heygidi :Pp Özge'nin seungriye yanaşması beni şaşırttı.Neyse kendi partisinde yapıcak serenatını herhalde.Gaho'yu olaya dahil etmen süper olmuş.Ben köpeğini sevmesem de.Fazla kırışık geliyor o cins ütülenmesi gerekiyormuş gibi.GD için gahoyu sevmem gereken bi durumda kalırsam hiç kuşku duymadan bağrıma basarım o ayrı :))

    Bom'dan alınan intikam süperdi.Giydiği minicik eteklerle ortalıkda geziyor sinirlerimi bozuyor zaten.Mine ellerine sağlık bacım.Bu bölümde ki intikam meleğimsin! :) Ayrıca selocan niye Mine ile Gd koyu bi sohbete dalıyorda bende onlara katılıyorum.Asıl ben koyu bi sohbete dalmalıydım mine bize katılmalıydı.Cık cık cık. *buradakafamıikiyanasallıyorum*
     
    O Gd'yi korkutan üzerine doğru yürüyem erkek mi kızmı bilmesemde üstüne atlama potansiyeli geldi bir anda.Kim geliyorda bizim BeBeleri bu kadar korkutuyor ^^' CL Teddy olayına da bittim.Cidden o kız aşık Teddy'e videolarda teddy nerdeyse CL'in gözler orda :))

    Ellerine sağlık çok güzel olmuş.GD sahnelerinde Cık cık cık sesleri çıkmış olsada çok eğlenerek okudum :)

    YanıtlaSil
  4. YG ile olan durumu iyi kurtardın skandalın fanlar tarafından çözülecek olması çok samimi ve yaratıcı olmuş. Kesinlikle mantıklı! Yuki’nin çıkışını sevdim:) Ayrıca T.O.P'nin Yuki'nin kulağına ne söylediğini Yuki'nin ayrıntılarla döneceği yorumunda öğrenmek istiyorum :D

    Bir an önce Özge'den devamını yazmasını istiyorum. Çok heyecanlı bir yerde bitti yine. Dizi bile yazrız ya bence biz. En azından son sahneyi heyecanlı bir yerde bitirmeyi öğrendik :D haha :D

    Ahh Taeyang'la tokalaştım!:D Özge'den Tae ile olan sahnelerimin devamını getirmesini diliyorum :D Taeyang, twitterdan ben ve Lee’ye takibe alsın falan.. İstiyoruz yani böyle şeyler :D Duyun bizi :P

    Mine'nin Bom suikastına bayıldım, kesinlikle öyle bir durum yaşansa aynen yazdığın gibi bir tepki verirdim :D Oh olsun ona :P

    Yere düşmene üzüldüm ama sanırım kalkmana yardım eden kişi GD olduğu için pek üzülmedin :D Neyseee..

    Ben yazacaktım bu tanışma sahnelerini ah ahh :D Valla Lee, Tae ve ben enseye tokat kanka olurduk haha :D

    Ellerine sağlık, maceramız en eğlenceli şekilde devam ediyor:)
     

    YanıtlaSil
  5. T.O.P büyük ihtimalle Yuki'ye şu arkadaşınız hani uzun saçlı güzel hatun olan işte beni onunla tanıştır demiştir :))
    Bu arada beybi Tae ve sizin için düşüncelerim vardı zaten merak etme ;)) bu arada GDyi korkutan kim onu bende bilmiyorum emin olun :D

    YanıtlaSil
  6. Seungriyi de severim(hepsini severim aslında).hem en büyüklerini hemde en küçüklerini kendime kapatmam olarak alıcam zaten :) (hatta hepsini alcam ya neyse) büyük balığa geçene kadar küçük balığı kafalayayım dedim orada :) Bom senden hoşlanmıyoruz bebeğim lütfen artık ortalarda dolanma diye one buradan tekrar bir not düşeyim malum BBi tanıtım amacıyla yazıyoruz bu yazılarımızı :D

    YanıtlaSil
  7. Ama olmuyor ki böyle. Her seferinde en heyecanlı yerinde bırakırsanız kalpten giderim ama ben burada.Yorumumu son yazıya saklamayı düşünüyordum ama dayanamadım artık. fazlasıyla gerildim.
    BB hakkında çok fazla bilgim yok ama siz öyle bir anlatıyorsunuz ki sevdim bu çocukları.
    fikir kiminse gerçekten tebrik ediyorum.
    ayrıca YG olayını çok iyi bağlamışsın helal olsun  :) 
    heyecan devam ediyor umarım bir gün gerçekten gidersiniz BB konserine. ama çok şahane anlatmışsınız bunların gerçek olma olasılığına karşı bende gelmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  8. o ütülenmesi gereken köpeklerden ben de nefret ederim neden sibirya veya alman kurdu falan dururken o tuhaf yaratıkları seçerler ki?? tanışmaları biraz tuhaf oldu sanki ama böyle tuhaf bir grup için pek de anormal denemez :D en son gelen kişi kim kim kim? kim çıkarıyo bunları kim :D :D BB dinlerim ama onlar hakkında en ufak bir fikrim yoktu hatta hiçbir koreli grup hakkında bir fikrim yok lakin siziler sayesinde fan olsam mı acaba diye düşünmeye başladım :) 

    YanıtlaSil
  9. Ben de çok merak ediyorum Özge inş çabuk yazar :D GD ile kendime birşeyler yazamzsam çok piman olurdum hahaha ^^ Yine de sizler için de güzel saheneler yaratmaya çalıştım kekeke 
    Teşekkür ederim :D

    YanıtlaSil
  10. Beğenmene sevindim Yuki'cim :D
    Bu bölümü daha çok oğlanlarla etkileşim halinde götürmek isedim olabildiğince herkesi mutlu etmeyi çalıştım. TOP ile sana da açık kapı bıraktım, nasıl dolduracaksın meraklardayım :D 
    Minzy'i sevmediğini bilmiyordum :D Keşke komple 2ne1 için birşeyler düşünseydim hahaha
    Teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
  11. Aynen ya! Heyecan iyidir ama :D Sen öyle bitirmeseysin benim hikayem de böyle akıcı olmazdı sanırım, YG işim içine girince nasıl sıyrılacağım bundan derken herşey çorap söküğü gibi geldi :D
    Ahhh Ahhh YG ile 2 dk konuşup onu etkilemek için neleri vermezdim, düşünsene bütün Yg Family ayaklarımızın altında çıkk gez dolaş, stüdyolara gir rahatsız et ufff çok uçtum beee :D 

    AAAA Gaho'yu ben çok seviorum yaaaa. Nedense bana da çok tatlı geliyor, hele o bebeklik  halleri yok mu şimdi de nişanlı biliyorsun :D Jung Il Woo'nun kızıyla nişanladılar hahahaha Sevmesen de GD için katlanılır tabi ki ^^

    Düşündüm de Bom'a birşey olmazsa içim rahat etmez, el birliği ile halledelim dedim ama sandığımdan da komik oldu, hala gülüyorum ^^

    Artık o kişinin kız mı erkek mi olduğuna Özfe karar verecek, nasıl bir senaryo çıkartacak onu hiç bilmiyorum (esrarı veren kişiye bağlayabilir mesela ya da daha yaratıcı birşey ) Teddyi çok sevdiğni her yerde anlatınca YG yasak çkardı :D onları da konuya dahil etmezsem olmazdı :D 

    Beğendiğine sevindim Seda'cım, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  12. Hemen kendine pay çıkar hahaha Tae ile düşüncelerini de çok merak ettim, konuyu da nasıl devam ettireceksin heyecanla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  13. YG ile durumu toparlamama hala şaşıyorum :)) Yazmaya başlarken aklımda hiç öyle birşeyler yoktu. diyaloglardan diyaloglar çıktı bir anda skandala geldi konu  :D Nasıl toparlarım derken bizim bloglarla harmanladım :))
    TOP'nin ne söylediğini ben de merak ediyorum, Yuki bu kadar uzaklara daldığına göre bayağı etkilenmiş :D

    Gerçekten yaa, böyle ortak yazılar çok hoşuma gitmeye başladı tıkandığın yerde bırak başkası devam etsin :D Bu heyecana yürek dayanmaz :D

    Ah kızım Tae ile tokalaşmışsın bırak twitter'ı telini bile alırsın :D o kadar seni kenarlara çekti hala twitter diosun ee gözün doysun hahaha 

    GD'nin dikkatini çekmek için herşeyi yaparım yahuuuu :D Aslında kendimi düşürdüm hehehe :))

    Yaz kuzum, silinmiş sahneler diye ekleriz araya nolcak :)

    Teşekkürler canım :D

    YanıtlaSil
  14. Heyecan olmazsa hikaye nasıl devam eder :D Nasıl bitiriyim diye kafayı yerken bir anda aklımda olmadan yazmaya başladım sonuç ortada, ben bile şaşıyorum nasıl bitirdim Özge nasıl devam edecek diye :D 
    Bizi takip ettiğin sürece BB'i tanımaman imkansız :D Seni yapalım VIP pişman olmazsın :))
    Fikir LEE'den çıktı. Önce biraz gerildim doğrusu ama ortak yazılardan a çok hoşlanmaya başladım. VIP'lere duyurulur devamını da istiyorum :D 
    Açıkçası Yg olayını yazarken saçma budum ama aldığım tepkileri görünce çok mutlu oldum. Çünkü kelimeler kelimeleri açtı önceden düşünülüp yazılmış birşey değildi :D 
    Tabi ki herkesi bekleriz :D  Çok teşekkürler :))
     

    YanıtlaSil
  15. O.o ama Gaho'ma laf yok :( GD onu kabullenmişse bize söz düşmez :D Ama ikisini olduğu videolar o kadar talı ki insan nasıl sevmesin heheh:D 
    En son gelen kişiyi inan ben de bilmiyorum öyle pat diye yazılmış birşey ama GD'ye esrar veren kişi  de olabilir  artık Özge'nin yaratıcılığına kalmış birşey ^^
    Bizim sayemizde BB'i merak ettiğini duymak çok onur verici, sevdirebiliyorsak ne güzel :D Sana tavsiyem BB'i sevmek istiyorsan önce Haru Haru klibini izlemelisin ve tabi ki de canlı performanslarını :)) inan bir kere bağlandın mı Kpop'dan kopamazsın çok renkli bir dünyaları var çünkü ,tavsiyeme ihtiyaç duyarsan kapım açık :=)
    Yorumun için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  16. :D Tamam Gaho'ya laf söylemiyorum ama türünün diğer örnekleri için düşüncelerimi değiştiremem ;) Kpop'dan kopamam ki zaten :) Ne tür müzik dinlersin diye sorduklarında "Türkçe rock, pop farketmiyor yabancı müzik de dinlerim. Haa bir de Kpop dinlerim!" diyorum "Sanki Kpop yabancı değilmiş gibi söylüyorsun" diyorlar bende "Tabii değil zaten" diyorum :) İnanılmaz derecede Kore sevmeyen arkadaşıma bile müziğini sevdirebildim :) Kpop'la aramızdan su sızmaz ama sanırım şu fan olayında yeteneğim falan yok herhalde takip edemiyorum ve bütün grupları eşit derecede seviyorum :) onlar hakkında bu kadar çok şey bildiğinizi görünce de şaşırıyorum ve açıkçası kıskanıyorum (yanlış anlama iyi bir kıskançlık bu :) Bu arada bloğun çok güzel :) Asıl ben teşekkür ederim ^_^

    YanıtlaSil
  17. tıkanıklığımı bi giderebilirsem bende açılıcam ama tık yok bende :/ seninkinden ççookk ayrı bir yere gidecek gibi duruyo bu konu bu arada fazla beklentilere girmeyin :D

    YanıtlaSil
  18. Ahh sorryy :D hiçbir koreli grup hakkında bilgim yok dediğinde seni yanlış anlamışım :D Kpop dinlemiyorsun sandım :/ Kore sevmeyen arkadaşına kpop sevdirmişsin , daha ne olsun. Ben hala kimseyi sevdiremedim, o kadar ısrar ediyorum ki sonunda onları da bbıktırdım sanırım :)) 
    Aslında fanlık konusunda abartılı değilimdir ama BB olunca iş değişiyor. Sağolsun yüzlerini gören cennetlik. Diğer gruplar gibi çok sık comeback yapmadığı ve programlarda çıkmadığı için de onlardan haberdar olmak için ister istemez neti didikliyorum. :D

    Ommooo blogğumla ilgili güzel şeyleri duyunca sevincim artıyor, çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel, çok çok güzel. Öncelikle geç yorum için gomen çingu, bu aralar yoğunluk ve yeni yıl telaşı derken öyle durdu :)
    Kaç kez okuduğumu bilmiyorum ama her seferinde ayrı zevk alıyorum. Hatta bu yazıların çıktısını alacağım ben, bence siz de yapın :)

    Bom'u ben severim ama, yazık oldu ona yahu. sizden korkulur gerçekten aha, her an bir hinlik, bir şeytanlık düşünüyorsunuz :D

    Ve her ne kadar diğer yazıyı da okumuş olsam, son yazılmadan önce bu yazının bitişi beni feci merakta bırakmıştı. Acaba kimdi o gelen diye kafa yorup durmuştum. alnızının akıyla altından çıktı, süper bir eser çıkardık diyoruö. Hepimizin ellerine sağlık :)

    Yaşasın VIP kardeşliği!

    YanıtlaSil
  20. Ben de öyle yoğunum ki seni çok iyi anlıyoru çingu, o yüzden sorun yok :)
    Ben de her seferinde okumaktan zevk alıyorum. Açıkçası bu kadar güzel şeyler çıkacağını pek sanmıyordum (kendimi düşünerekten) ancak ortaya muhteşem bir kurgu çıktı ve canım sıkıldıkça okuyorum :D

    Bakma öyle Bom'u öyle zor duruma soktuğuma :D Aslında 2ne1'ın içinde en sevdiğim üye Bom'dur :D Sadece bu aralar GD ve TOP ile çok haşır neşir olunca uyaralım dedik :D 

    Özge'yi bu sonla biraz fazla strese soktum ama değdi güzel bağladı :D

    YAŞASIN VIP KARDEŞLİĞİ!!!

    YanıtlaSil
  21. Anlattıklarınızın hepsi yalan

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected