17 Şubat 2012 Cuma

Dream High 2 - Sönmüş Umutlar


dream high 2_thumb[3]
Oyuncuları gördükten sonra ne büyük umutla beklemeye başlamıştım bu diziyi.
Dizi JYP’nin 2. yarıyılda çıkacak olacak gurubunun tanıtımını yapıyor adeta. JB dizide ne kadar ön planda öyle. Alaycı gülümseme Tamam hoş çocuk yani şimdi Allah için. Bazı sahnelerde başa sardığım da oluyor hani ama oyunculuk sıfır be anacım. Sadece bakışı var bir de dudak büzüşüDil çıkaran gülümseme  Sesini bile duyamadık tam. 1. bölümde birşeyler mırıldandı ama bak kalıcı etki yaratmamış bende. Dansa gelince de abartıldığını düşünüyorum. Hele o Heatbreaker sahnesinde ne o öyle eller cepteydi, saygısız hıh Dil çıkaran gülümseme JYP’den çok daha iyi bir kareografi beklerdim. Sanki bu dizi yapımını çok aceleye getirmiş gibi geldi. Yani şu anda popüler ünlüleri oynatmış ancak senaryo o kadar berbat ki kimse kurtaramaz bu diziyi. Hakikaten dizi öyle kopuk kopuk ilerliyor ki nereden nereye gidiyor diye hiç kafa yormayın. Dream High ilk sezon en azından senaryo açısından iyiydi.
Konu: OZ Entertainment’ın Kirin Sanat Okulu’nun yönetimin devraldıktan sonra gelişen olaylar diyelimm

Shin Hae Sung (Kang Sora)

shs_thumb[2]
Başrolü bir oyuncuya vermişler de ne olmuş. Allah’ım hayatımda görüdüğüm en itici başrol. Kızı gördüğümde kafasını patlasım var. Saf mı salak mı ben anlamadım.  Dizideki karakterinden mi yoksa oyunculuğu yüzünden mi bu kadar abartı hareket ediyor çözemedim. Sesi güzel değil, her sene Oz Ent.’ın seçmelerine katılıyor ancak her defasında başarısız oluyor. Okulda sevilen biri ancak iş yeteneğe geldiğinde kimse onunla aynı grupta olmak istemiyor.
shs3_thumb[2]
***

Rian (Jiyeon)

rian_thumb[2]
Benim favorim tabi ki de Açık ağızlı gülümseme Bir kere Jiyeon hastasıyım. Hershe grubunun üyelerinden, biraz ters bir kız. Art niyetli değil ancak kimseye de tahamülü yok. Sesinden çok görüntüsü ile gündemde olduğu için kendine olan güveni çok az ve bunu da arkadaşlarına yansıtıyor. İçten içe acıyorum :/ Son 2 bölümde kendini bulmaya başladı. JB ile birbirlerine sevdalılar ancak belki de bu, gelecek bölümlerde değişebilir ^^
rir2_thumb[2]
***

JB ( Im Jae Bum)

JB_thumb[1]
JinWoon varken düşünün ne kadar ön planda ki başta JB’nin karakterini anlatıyorum. JB çok tatlı, çok asabi, çok hırslı ve kararlı Açık ağızlı gülümseme Anlayacağınız tam bir idol. Ama bazen o kadar bencilce davranıyor ki Eden grubunun diğer üyesi Sinwoo’yu çok üzüyor. Gerçi Siwoo da o kadar normal biri sayılmaz ama onu pek sıkı göremiyoruz dizide.
tumblr_lyogqdYtI01qdcel5o2_500_thumb[2]
***

Jin Yu Jin (JinWoon)

jinwoon
Idolleri hor gören yetenekli müzisyenimiz. Dans eden kuklalara dönüşmektense müziğiyle ön plana çıkmak istiyor.  JB ile aralarında büyük kapışma var. Jin Yu Jin  JB’yi idol olduğu için sevmese de JB’nin ona karşı kini çok daha fazla.  Dizinin karakterleri içinde en sevdiğim 2. karakter.
tumblr_lzigytXEE71qbc5vuo1_500_thumb[2]
***

Nana (Hyorin)

hyorin
Ah keşke Nana’ya çok daha fazla rol verselerdi. Hershe grubunun üyelerinden sevimli mi sevimli Nana’mız. Bir kere çok yardımsever, Rian’a karşı da çok korumacı. Siwoo ile olan sahneleri beni bitiriyor. Kızların içinde en rahat olanı o, onun ben free halini seviyorum. Bu yüzden benim favori karakterlerimden. Bir de Hershe grubun diğer bir üyesi olan Ailee ile çok iyi anlaşıyor. Bu yüzden Riancığımız kendisini biraz dışlanmış hissediyor.
nana3nana4
nana1nana2 
***
Dizi ile ilgili sevdiğim bir başka husus ise YG sanatçılarının şarkılarına da yer verilmesi. 2ne1 – I’m The Best kareografisini bizzat JYP tarafından sergilendi. PSY Entertainer, G Dragon – Heartbreaker ve Taeyang – I need A girl… Üstelik bu haftaki 5. ve 6. bölümlerde PSY konuk oyuncu olarak yer aldı. Belki ileride başka YG sanatçılarını da görebiliriz. İçimden bir his Se7en’ı görebileceğiz diyor….
Kısacası dizi vasattan da öte ama ben yine de 2 bölüm daha izlemeyi düşünüyorum. Rian - JB arasında neler olacak merak ediyorum açıkçası.
jrjr2
Bir de JYP JB’yi bu kadar önplanda tutarken JR’ı arka planda tutması da beni meraklandırıyor. Ne de  olsa 2. yarıyılda çıkacak grubun diğer üyesi de o. Ancak JB ile yaptıkları dans düellosu dışında pek de bir marifetini göremedik, haaa ama bak gülüşü çok güzel onu da söylemeden bitirmem Açık ağızlı gülümseme
h1h2
h3h4
ailee

21 yorum:

  1. Açıkçası diziyi izlesem mi izlemesem mi modundaydım başladığından beri. Sonra unutmuşum zaten :D Bu yazı iyi olmuş, izlememe kararı aldım çünkü :D

    Sadece Tae'nin i need a girl şarkısını nasıl mahvetmişler pardon nasıl çekmişler merak ettim :)) Parodi sahnelerini izleyeceğim.

    Pek olumlu yorumlar yazmamışsın, dizi fanları okumasın :P Ellerine sağlık^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzlemezsen birşey kaybetmezsin çingu ama yine de merağını gidermek için 2 bölüm izle :D zaten parodilerin çoğu ilk 2 bölümde :)
      Kang Sora'nın karakterini sevmediğimden galiba, I need a girl parodisi hiç hoşuma gitmedi. Nerde Tae Nerde JB :)) Ama JYP'nin I'm The Best parodisi güzeldi. Zaten dizide beni en çok güldüren kişi kendisi hehehe :D
      Türkiyedeki fanlarını bilmem ama Kore'deki yorumlar da pek iyi değil dizi ile ilgili :S
      Teşekkürler çingu :D

      Sil
    2. ilk sezonda da en çok JYP'yi seviyordum ben zaten, mimikleri ve jestleri çok tatlı :D İlk fırsatta izleyeceğim =)

      Sil
    3. Bence başrol oyuncusu yetenekli ve güzel.Rian da öyle hem güzel yetenekli ama ne yalan söyleyim Dream High 1 çok daha güzeldi.İnş. 3 üde yaparlar.

      Sil
    4. 3 içi artık nasıl konu bulacak merak ediyorum ama bence JYP boş kalmaz 3'ü de çeker bu gidişle :D

      Sil
  2. kesinlikle haklısın, Shin Hae Sung mıdır nedir onu tek bir kelimeyle tanımlıyorum "sülük". ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin:D Nedense izleyenlerin çoğu da onu sevmiş:P Aptal aptal etrafta dolaşmasına katlanamıyorum^^

      Sil
  3. o kadarda kötü değil abartmayın ben 13 bölüme kadar izledim devamını bekliyorum.çıksın onlarıda izlerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm bölümlerini izledim:) Sonu bile fikrimi değiştirmeye yetmedi maalesef. Senaryo inanılmaz kötüydü ,konu pat pat ilerledi, her şey daldan dalaydı bir akıcılık yoktu bana göre,yani bu diziyi sadece sevdiğim idoller ve performanslar için izledim^^ Onlara diyecek lafım yok :) Bir de yakında çıkış yapacak olan JB&JR ikilisinin fanı olmamı sağladı^^

      Tamamını izledim ama şu anda daha kaliteli diziler varken bu dizi ile vakit kaybetmeye değmez bence :D

      Sil
  4. merhaba :) başlık cuk diye oturmuş valla :) ay yazıyı okuyunca oh dedim allahım benim gibi düşünen birisi daha varmış :) blog aleminde yeniyimde kim ne düşünüyor bu dizi hakkında bilmiyordum çok eski olmasada yenide değil die yazısını yazmak istemedim :) şuan içimi dökmek istiyorum izin verirsen eğer :D sen en azından jiyeon u seviyormuşsun fanları kızmasın lütfen hiç ama hiç sevmiyorum o kızı t-ara nın şarkılarını sevsemde kızlara alışamadım bir türlü :) 2am deki çocuğuda sevmiyorum nedense :) ee geriye diziyi bana izletçek jb le oyuncu kız kaldı ay kızda tam dediğin gibi saf mı salak mı belli değil :) jb de yok çocuk ne kadar karizma olursa olsun götürmüyo yani diziyi :) her yeni bölümünü gördüğümde acaba izliyim mi ya çok mu önyargılıyım acaba diyip açtım atla atla hal oldum her bölümde ya :D her bölümün sonunda ah gözünü sevdiğimin 2pm i ah ah ıu suzy dedim ki bunlarıda o kadar çok sevmem ama özlettirdiler yani :) ay baya baya içimi döktüm rahatladım :P :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu olarak hiçbir şeye benzemese de şarkılar güzeldi hele Rian'ın ağlayarak söylediği şarkı vardı ya unutamıyorum onu hala :D

      Sil
    2. baya baya acındırmıştı kendini ama gerçekten güzel sölemişlerdi , şarkı kısımlarını bende sevmiştim de gerisinde pek iş yoktu bu sefer maalesef ki bence :)

      Sil
  5. herkesin yorumu neredeyse kötü olduğu yönünde ama benim favori dizimdir izlediğim 2. kore dizisiydi ve beni hem ağlattı hm güldürdü bütün oyunculuğu sevdim en önemlisi hayllerime inanıp peşinden koşmam ve vazgeçmemem gerektiğini içime sindirdi bu yüzden bu diziyi yapanlara ve izlememe sebep olduğu için arkadaşıma teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Dizideki en güzel şey Riandı. son bölüm de jb rian sahnesine öldüm. bence ne olursa olsun birbirlerine aitler. dream high 1den daha güzeldi.

    YanıtlaSil
  7. bence cok haklısın herşeyde faakt yorum yapanlardan 1.sezon 2.sezona 56461862 basar bence 1.sezondaki oyuncuların yanından bile geçemediler kadro çok yii fakat ilk sezon oyuncuları gerçek oyuncular gibiydi rol yapma yetenekleri 0 bence ayrıca 1.sezon şarkılarına hastaydım 1.sezondaki öğretmenler ,son sam dong falan hele jason ve pil suka ne demeli 1.sezona göre çok basit kalmış bence izlemeye bile değmez yani inanın 10.bölümdeyim sırf bitirmek için izliyorum çok sıkıcı 1.sezonu 2,5 günde bitirdim fakat 1 aydır bu sezonu bitirmek için resmen sürünüyorum bitsede rahatlasa diye 1.sezonda uyumadan dream high izliyordum keşke 2.sezon 1.sezon oyuncularıyla devam etseydi cidden saçma olmuş benim gibi düşünen yokmu ?

    YanıtlaSil
  8. en güzel kore dizisi playful kiss kesinlikle izleyin bu dizinin 1. sezonununda 2.sezonunda 10 katı bu dizinin 1. sezonunuda 2.sezonunuda izledim 1. sezon güzeldi ama playful kiss kadar değil

    YanıtlaSil
  9. Ya ben şimdi şeyi anlamadım 1. sezondaki oyuncuları 2.sezondaki oyunculara mı aktarmışlar ve aktarmışlarsa da 1. sezondaki oyuncular 2.sezonda kimler?.

    YanıtlaSil
  10. High dream 1in devamı olacağını aynı oyuncularla olacağını düşünerek sevinmiştim ama high dream 2 nin ilk bölümü gerçekten kötüydü 1. Sezonun yanına bile yaklaşamaz. Dizinin 2. Sezonu resmen hayal kırıklığı olmuş

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected