30 Nisan 2012 Pazartesi

'Sefil' BIGBANG 'Varlıklı' 2NE1'a Karşı



Yukarıdaki fotoya bakıp bana aradaki 7 farkı söyleyin. 7 fark bulmak hiç de zor olmadı değil mi?
2ne1’ın çıkış yaptığı zaman ile BB’in çıkış yaptığı zaman arasında dağlar kadar fark var. Kızlar lüks eşyalarla donatılmış rahat dairelerinde otururken, Bigbang küçücük odaya doluşmuş neredeyse sefil denebilecek bir hayat yaşamışlar.
Bigbang çıkış yaptığı zaman YG’nin böyle imkanlar sağlayacak parası yoktu ki 2ne1 gibi yaşatsın onları… Ama YG’nin bugünlere gelmesi, 2ne1’ı böyle lüks içinde yaşaması  BIGBANG’in başarısıdır. Bence ne olursa olsun bunu aklından çıkarmamalılar.
Bunu neden mi söylüyorum, bu fotoyu gördüğümde ne kadar uç noktalarda yaşadıklarını bir kez daha farkına vardım .Evet evet bir anlık da olsa öfke duydum…
Kızlar BIGBANG’e minnettar olmalılar. Bazen şov programlarında CL’in Seungri’ye olan kaba davranışlarını kaldıramıyorum. Bilmiyorum bu konuya çok mu takılıyorum ama CL’in Seungri’ye davranışları, ablanın küçük kardeşe verdiği azarlama gibi bir şey… CL konusunda katlanamadığım tek şey bu. BB’in maknae’si olabilir ama 2ne1’ın da sunbae’si sonuçta…
Neyse yine de bu şov sonuçta deyip göz yumuyorum :P
Ayy ben bu konuda çok dolmuşum sanırım…
Neyse canım BB gücenmiyor da ben niye güceniyorum, Her fırsatta birbirlerine olan sevgilerini ve başarılarından dolayı duyduğu mutlulukları yansıtırken tabi ki bana laf düşmez…YG FAMILY Jjang!

8 yorum:

  1. Aynı şeyi ben de düşündüm. CL, RiRi'den küçük olmasına rağmen birazcık rahat konuşuyor gibi. Ayrıca gerçekten Big Bang fareli yurtta falan da kalmış. Bunları duyunca insan daha bir saygı duyuyor. Neler çekmiş yavrular! Hey gidi heyy diyim de tam ağıt gibi olsun :D

    YanıtlaSil
  2. Bu konuda çok gereksiz bir yazı olmuş diye düşünüyorum...2ne1 ın evindeki modernlik şov programlarından olsa gerek.Ayrıcada bigbang in ev fotoğrafları ile 2ne1 ın evlerinde gekilmiş fotolar arasındaki zaman farkı fotoğraf kalitesinden belli oluyor...bigbang kızlardan fazla programa sahip...sürekli kore dışındalar.Ayrıcada 2ne1 da ilk başladığında çok ufak bir evdeydi ama yg papa ya mektup yazıp yeni bir ev istediler ve bunu herkesin önünde programda yaptılar.Bigbang den bir talep gelmediği onlar daha ufak bi evde daha rahat ettikleri için öyle kaldılarsa bu onların bileceği bişeydir...hani diyorumki internette bulduğunuz her fotoğrafı yan yana getirip yazı yazmadan önce bu konu hakkında bi bilgiye sahip olsanız....Ayrıcada konu için açtığınız başlık hiç hoş değil.Bir blogger ın bir konu hakkında tam bir bilgi edinmeden yazması çok yanlış bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farkında mısınız bilmem ama Big Bang 2006'da 2NE1 ise 2009'da çıkış yaptı.Arada 3 yıl var.Kİ Big Bang çıkış yaptığında YG bu kadar bilindik bir şirket değildi.Big Bang çıkış yaptıktan sonra büyük bir şirket haline geldi.2NE1'nın daha rahat şartlarda yetişmesi bu yüzden.Ayrım falan yapıldığı yok :D

      Ve ayrıca kardeş grup olmalarına rağmen neden sürekli bir kıyaslama içerisindesiniz anlamadım.Bu tip şeylere bir tek siz ve koreli hayranlar takılıyor sanırım :D

      Sil
    2. @meltem Blogum kişisel bir blog ve istediğim gibi başlığı yazmakta özgür olduğumu düşünüyorum bunu yazarken su veya bunu düşünmem icin sebep yok. Rahatsız mı oldun okumayın ama sanki bloggerların başlık seçerken dikkat etmesi gerekir gibi kişisel yazıma müdahale etmeye hakkınız yok.

      AA bu arada şunu da merak ediyorum, BB'in ev istemediğinden ne kadar eminsin?...

      diğer bütün cevaplarımı da bu yazımda bulabilirsiniz http://bbsever.blogspot.com/2012/04/kim-kimi-daha-iyi-tanyor.html

      Sil
  3. Yorumuna karşı koltuklarım kabardı selo YG'nin bu konuma gelmesi Big Bang sayesinde oldu demen çok doğru üzerine söyleyeceğim tek şey bu. :) GD yer yer programlarda bahsederdi debut öncesi herşeyle kendilerinin ilgilendiklerini giyimle falan ben bu derece her şeye hakim olmalarını da bu tecrübelerine bağlıyorum gözümde bütün grupların içinde Big Bang asil sınıfında görünüyor. CL'in o davranışı gözümden mi kaçtı bilmiyorum ama görmedim, Seungri bence maknaelikte grupla olan ilişkisinde benim için bambaşkadır ezdirmem CL attention bil bunu!
    Yazı için teşekkürler VIP çingu ^^

    YanıtlaSil
  4. Öteki yazını da okudum bunu da ve yorum yapma gereği duydum.

    Öncelikle başlığın yayınlanan haberdeki başlıkla aynı,bunu BigBang'i takip eden herkes farkederdi :) Demem o ki, sen internette bulduğun iki resmi bir araya getirip bu yazıyı yazmadın, o kadar basit değil bu iş.

    Yazıya gelince, zaten aradaki fark açık açık gözüküyor :D Zaman farkı olsa da şartlar ortada.Bence de 2ne1 BigBang'e minnettar olmalı ve her YG Stan bunu kabullenmeli :D Tek rahat yaşamı için değil sunbaelik yaptıkları ve hep destekledikleri için de.
    2ne1'dan önce BigBang vardı ve YG'i şu andaki durumuna taşıyan BigBang'dir.Bunu çoğu kişi kabul ederken neden bazılarına karın ağrısı veriyor anlamış da değilim.

    CL'i her ne kadar çok sevsem de SH'daki davranışı beni de gerçekten sinir etmişti. Düşündüklerinle tamamen aynı fikirdeyim :)
    Kedi köpek gibi değil de kuzu kuzu geçinmelerini isterdim :)

    Son olarak BJ olmasam da 2ne1'ı severim ve bunlar da gerçekler.2ne1 ve BB'nin bununla ilgili sorunu yoksa fanların da olmamalı.Sorun çıkaranların sadece biraz objektif bakışa ihtiyaçları var bence.

    YG Family fighting! ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler cnm :D Bir anlık iç dökme yazısıydı zaten o, bu konu üzerinde tartışılmaya bile değmez aslında :D

      Sil
  5. Sonunaaa kadar katılıyorum.Ah ah ben de katlanamıyorum ikinebire konu bigbang olunca. Başarılı olabilirler ama ben dinlemiyorum kendi adıma.Zaten 2ne1 i lollipop ile tanımadı mı herkes?Bizim maknea Seung Ri'ye kesinlikle saygılı olmak zorundalar.

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected