23 Temmuz 2012 Pazartesi

BULDUM! Rich Man, Poor Woman

Yine muhteşem mi muhteşem bir dizi buldum izleyecek! Romantik-Komedi ama Japon yapımı olunca içinde ister istemez gizem de oluyor :) Uzun zamandır Japon dizisi izleyememiştim ve geri dönüşün böyle harika olacağını söyleselerdi inanmazdım. Diziden önce başrol oyuncusuyla dikkat çekiyor... Oguri Shun! Ben kendisini en çok Hana Yori Dango'da sevmiştim, Hana Kimi'de de iyiydi ama o kadar çok ısınamamıştım hani ama bu diziyle ona olan sevgim tavan yaptı diyebilirim. Karşımda bambaşka bir Oguri Shun buldum. Daha önce oyunculuğundan çok görüntüsüyle dikkatimi çekerken burada oyunculuğu ile de ekranı parlatıyor. Karakteri biraz sinir bozucu ve eğlenceli. Şimdi ikisi bir arada nasıl olur diye sormayın, açıklayamıyorum, izlemelisiniz.
Bayan oyuncu ise başlarda gözüme pek bir çirkin gelmişti, Allah'ım bu kız nasıl güzelleşecek diyordum ki, beni yanılttı, Hatun güzel çıktı:P Okurken iş arayan birini canlandırıyor,sürekli mülakatlara gidiyor ancak olumlu yanıt alamıyor, Toru Hyuga'nın(Oguri Shun) da dediği gibi işte eğitim siteminin başarısızlığının canlı kanıtı kendisi. ( belki de bu replik yanlıştır, net hatırlayamıyorum bir şeyin başarısızlığının canlı kanıtıydı ama ondan eminim :P )


Toru Hyuga'nın bir rahatsızlığı var...yüz körlüğü, insanların yüzüne bakınca isimlerini hatırlayamıyor (bu cümle koala's playground adlı blogdan alıntıdır, hastalığının tam anlamıyla çözebilmiş değilim). Ancak hatıladığı tek bir ad var ki, o da Sawaki Chihiro. Aralarındaki elektirik daha ilk bölümde hissediliyor, o kadar tatlı bir çift oldular ki. Ne diyor bu kız demeyin! Arada böyle sevimli dizilere ihtiyaç duyuyorum ( bir önceki yazım pembe dizilerle ilgiliydi daha ne beklenir :P ) Açıkçası adamın kıza etmediği hakaret kalmadı ama yine de sevdim yahu. Anında dizi kendisine bağlıyor, uyarayım -tabi pembe dizi ya da rom com sevenler için durum böyle-

Toru Hyuga'nın bir de ortağı var, bu adam ve kız kardeşinden negatif elektrik alıyorum. İkisi de başa bela olacak gibi. Hele o kız yok mu?! Buzzer Beat'de de Yamapi'min canını çok acıtmıştı çooook... o yüzden başta kaybetti. Neyse şimdilik onları dert edemeyeceğim kendime:P



Tüm güzelliklerinin yanında olumsuz tarafı da var tabi... haftada bir gün yayınlanması. Sabret bakalım şimdi! Bir de bu kız kaç bölüm izledi de böyle bir yazı yazdı derseniz, daha iki bölümünü izledim, bugün de üçüncüsü yayınlanacak. Görüyorsunuz ya diziye bağlanmam için 2 bölüm yeterli oldu :D 
Ben ing altayazılı izliyorum ama TR altyazılı izlemek isteyenler için de araştırdım ve Koreyouup'un çevirdiği dizinin linklerin buldum, keyifli seyirler :)
Maknaemiz de onay verdi, istikametimiz next innovation!

7 yorum:

  1. mimlendiniiiz ^^
    http://ifeelgoodman.blogspot.com/2012/07/2-mim-kpopun-enleri.html

    YanıtlaSil
  2. Bende bu diziye bayıldım daha öncde bahsettiğim gibi o gizem biraz gereksiz olmuş fakat diziye renk katıyor ..Diziye bayıldım zor bekliyorum..Eline sağlık senin yazılarını hep sevmişimdir...senden pozitif bir elektrik alıyorum :D Ve bende sevmedim o abi kardeş mi neyi..

    YanıtlaSil
  3. Bende bu diziye bayıldım 2.Japon dizim 2.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ama bence 1.bölümün sonundaki olay gereksizdi o olmasaydı da dizi gayet hoş devam edecekti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa'ya gidince maillerimi kontrol edemedim, gecikmeli yorum yayını için özür dilerim, yayınlanmadığı için hata var sandın sanırım:D

      3. bölümü de izledim iyice bağlandım diziye. Gizem çok uzun sürmüyor, 3. bölümde o konu hakkında bayağı gelişmeler oldu ve konu şimdi nereye gidecek merak ediyorum. 2. bölümde çok güzeldi gerçekten ama 3. bölüm bomba, inş bir an önce altyazısı çıkar :) O abi kardeş ile ilgili bir şeyler var bu daha çok hissediliyor ilerleyen bölümlerde :)

      Yorumların için teşekkürler, "senden pozitif bir elektrik alıyorum" yorumun bugüne kadar duyduğum en güzel yorumdu :D

      Sil
  4. very nice publish, i definitely love this website, keep on it

    YanıtlaSil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected