16 Eylül 2012 Pazar

Hatanın farkında olmak, maalesef düzeltmeye yetmiyor

Bugün GD'nin yeni klibi yayınlandı ama hiçbir sevincim yok, ilk defa böyle şeylerin aslında ne kadar anlamsız olduğunu farkettim... bu bekleyişin falan... Yeni albümünü dinleyecek ya da kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya bile halim yok.

Hayatta her şey bir  seçim olduğunu bir kez daha anladım. Keşke o dakikalara dönebilsem, aynı şeyi asla tekrarlamazdım. O şeyin olacağını gördüm, fark ettim. İstesem bu durumun üstesinden gelebilirdim ama risk almayı denedim.
Risk alacağın yerler vardır, risk almayacağın yerler de. Tavlada risk alırsın, bozguna uğrasan da o anlık üzülürsün ama içine oturmaz. Peki bugün yaptığımı ben nasıl unutacağım ve tekrar ne zaman araba kullanma cesareti göstereceğim, bilemedim.

Hafta sonları yaptığım - genelde ihtiyaçlarımı oradan tedarik ettiğim- Karfur'un eve dönüş yolunda kaç aydır bitmeyen yola yapımı yüzünden çile çekiyordum. Bugün yine bir cesaret o bozuk yola girdim ve yolun sonunda beni bekleyen bir çukur ama yolun tün enini (atık genişliği mi dersiniz) kaplamış. Tam geri çıkmayı düşünürken arkama da araba gelmez mi? Ben de önde giden araç gittiyse ben de giderim herhalde diye düşünüp riske attım ve olan oldu. Arabanın altını vurdum. Genelde çukurlarda hafif sürtüp ses çıkar, ona alıştığımız için bir de araba da herhangi uyarı vermeyince (çünkü araba en küçük sorunda uyarı verir) bir şey olsaydı uyarı verir diye düşünüp yola devam ettik. Oradan başka bir yere geçince işkillenip altına baktım ve arabanın yağ akıttığını gördüm. Şimdi eve geldim ama motor konularından bir haber olan ben, babamı hemen aşağı çağırdım. Baktık kartel delinmiş, "motora inşallah bir şey olmamıştır" deyince babam başımdan kaynar sular döküldü.

Böylece babamın güçlü motoruyla (2.0) övündüğü arabasına en büyük zararı da vermiş oldum. Bu arabayı istediğim saç düzleştirici yüzünden heba etmiş olmam içime öyle bir oturdu ki. Babam yine de "olsun, size bir şey olmadı ya" dese de bendeki bu yara nasıl geçecek bilemiyorum.

Servise gittiğinde inşallah iyi haberlerini alırız. Motora ya da Turbo'ya bir şey olmamıştır. Şu an moralman çökmüş olan benim, dua etmekten başka çarem kalmadı. Keşkelerle geçen bugünü unutmak umarım kolay olur.


2 yorum:

  1. Trafik çok tehlikeli yollar bile gizli trafik terörü gibi inşallah çok ağır bir hasar değildir şimdi haliyle sen olayın bu noktasındasın ama baban haklı ya size bir şey olsaydı Allah korumuş çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Çok şükür motorda bir hasar yokmuş, ucuz atlattık doğrusu :D

      Sil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected