27 Kasım 2012 Salı

Tavsiye Ederim: Kamisama-Kproject-Revolution

Can sıkıntısının tavan yapmış olduğu bir anda rasgele anime seçip izlemeye başlamıştım:) Yorumlara hiç bakmadan başladım ve ekrana kilitlendim hatta onunla ilgili bir yazı da yazmıştım.  Kaç kere anime izlemeye çalışıp da yarım bıraktığımı bilirim. Death Note olsun, Sepecial A olsun… hiçbiri keyif vermedi.  Aslında konu sağlam, aksiyon yerinde, niye  izleyemiyorum derken? birden ampul yanmaz mı? Çizimleriymiş meğer beni etkileyen.
Romantik -Komedi türünü çok sevdiğim için Tonari ile birlikte izlediğim ‘kamisama hajimemashita’ serisi var.  Konusu: kız, kumarcı babası tarafından evsiz kalıyor. Bir gün bir adamla karşılaşıyor ve adam, kıza evini açıyor. Meğer adam bölge tanrısıymış ve bu görevi artık kıza bırakmış. Ancak eve gidince kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor, tanrının hizmetçisi… Kendisini kabullenemeyen tek kişi o. İkisinin çekişmeleri, her bölüm diziye dahil olan renkli karakterler ve aksiyon dolu sahnelerle, dizi heyecanını hiç kaybetmiyor. Sıkılmayacağınızı garanti ederim. Fantastik ve romcom hayranları mutlaka izlemeli.
Geçenlerde de K-Project’e başladım. 3 bölümünü izledim. “Ne anladın?”  diye sorarsanız, ‘işte aksiyon sahneleri var, çizimler çok güzel bir de süper güçlü hepsi, kim iyi kim kötü bilemedim ama yani anlayacağım mutlaka, eminim:P” Konu karmaşık onu anladık da orada bir tane kız var, anacım öyle bir seriye niye daha ciddi bir kız karakteri olmamış ki?Yalnız bir müziği var ki bayıldım devam etmemi sağlayan nedenlerden en büyüğü o. Link buldum ama müzik çok net değil. Başka da link yok o yüzden merak edenler buraya tıklayabilirler. Bir de anlayamadığın diziyi niye tavsiye ediyorsun diyenler, “şey… değişik işte, izleyince sevme olasılığnız var, dikkat çekici, en azından bir deneyin :)”
Buraya video açıklamasını girin
Annem: Kıza baksana, saçını nasıl yapmış!Reply Me’yi bitirdikten sonra Full House Take 2’yi izlemeye karar verdim, 5. bölüm mü desem  bilemedim :P 3. bölümün 1. partına kadar izledim bıraktım.  Beklentilerimi karşılamadı. Çok eğlenceli bir dizi değildi bana göre ve başroldeki adam ‘ıhhmm nasıl desem, olmamış’. Kazık gibi rol yapıyor, yok ya hangi dizisini izlesem hepsi birbirinden fena, artık gerçek oyuncuları oynatsalar şu dizilerde.  Ama dizideki 2. karakter var ya, işte bak onun için izlenir. Nasıl tatlı bir karakterdi öyle, diziyi götüren tek kişi o bana göre. Kızın karakteri de çok yapmacık geldi, oysa ki oyunculuğunu beğendiğim bir karakterdir.


Amerikan dizlerinden de Grimm’e başlayacaktım sözde…. Online izlemek ne mümkün! Videolar silinmiş! Ben de madem onu izlemiyorum, bari Revolution’a başlayayım dedim. Aslında bu dizinin kaliteli olacağı, konusundan belliydi de gizemi benim kalbim kaldırmadığı için izlemek istemiyordum. Sonuca çabuk ulaşmalı benim izlediğim dizi :) O yönden sıkıntılı olsa da muhteşem bir yapımmış günde 5 bölüm izletti, helal olsun. İzlemeyen varsa, hiç durmasın hemen başlasın izlemeye :) Aslında bu dizinin fragman linkini verecektim ama vazgeçtim. Sakın fragmanı izlemeyin 1. bölümle ilgili spoiler içeriyor. Ben diziyle ilgili hiç video izlemeden başladım ve daha ilk bölümden büyük keyif aldım :D

2 yorum:

  1. Kamisama nın 8 bölümünü izledim, Full Houseye hiç girişmedim nedense pek kaliteli bir yapım olmadığını düşünüyorum -ki söylediklerin bunun kanıtı- ama bak bu revolutiona bakabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kamisama'yı 1 hafta bölüm işkence... o kadar güzel ki, değil mi :D Full House'u daha 5'te izlemeyi bıraktım belki ilerleyen bölümlerde güzelleşir ama oyuncusundan ötürü devam edemiyorum :S Revılution'ı izleyip de pişman olan var mıdır, merak ediyorum, o kadar kaliteli bir dizi :D

      Sil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected