15 Ekim 2012 Pazartesi

Ne izlesem ki?

Eski bilgisayarım tamirden geldi, şu anda iki bilgasayara sahip olmanın gereksizliğini yaşıyorum. Daha doğrusu yeni bilgisayar almanın pişmanlığını... farkettim ki ondan kopmam çok zor oluyor nasıl da alışmışım:/ Neyse ki arşivlerimi kurtarmış oldum. Bir hevesle iphone'u mu yeni bilgisayarım ile eş zamanlayayım dedim, telimde olan şarkıları diğer bilgisayardan buna attım ve olan oldu, bu gazla ben yeni şarkılar ve özlediklerimi attım tabi.  Ama hiçbiri eski tadı vermedi ki, şarkılar çalarken sürekli zapping yapıp durdum. Şu an pişmanlığın had safhalarımdayım.

Bir de bugünlerde acayip sıkıntı var içimde, belki ondandır diyorum. Ne müzik dinlerken keyif alabiliyorum ne de film ya da dizi izlerken. Ama dün gece inat ettim ve Kore dizilerini izlemeye karar verdim. Ağustos'tan beri  izlemediğim K-Dramalara May Queen ile geri döndüm, 10 bölümü art arda izleyerek. Bugün de 4 bölüm izlerim sanırım. Aslında şimdi yayınlananlarda kararsız kaldığım çok vardı. Five Fingers'da çok sevdiğim Ji Chang Wook oynasa da dizinin ilk 10 dakikasını izlemek bile baygınlık getirdi belki sonra tekrar bir şans veririm. Nice Guy için dram diyorlar ve zaten Park Si Yeon dışında dikkatimi çeken bir oyuncu yok, bu yüzden onu da eledim.

Faith'i yarım bıraktım, Lee Min Ho için 6 bölüme katlandım ve bana yetti. Çok kötü bir dizi demiyorum ama beni açmadı. Gaza gelip devam etmek için fan videolarına göz atayım dedim ama inanın onlar bile beni cezbetmedi.

 İzleme listeme dahil ettiğim Reply Me ve Haeundae Lovers dizileri var. Gerçi ikisinin de konusu hakkında net bilgim yok ama özellikle Reply Me hakkında iyi duyumlar aldım, o yüzden mutlaka izlemeliyim :) Bir de Arang  The Magistrate var,  izleyen varsa düşüncelerini paylaşabilirler mi? Dönem dizilerini sevmeyen biri olarak izlemem için eğlenceli bir yapım olması lazım, dramsa hiç bulaşmayayım.

Yabancı dizilerden  de Grimm ilgimi çekti, izleyenler ne düşünüyorsunuz bu dizi hakkında? Dizi yokluğunda 902010 dizisini izlemeye başladım, düşünün içler acısı haldeyim :P

9 yorum:

  1. öncelikle merhaba..kısa bi süre oldu takip etmeye başlayalı ama yinede eğlenceli bi blogun var.. :)

    bugün arang dizisine başladım ve 6.bölüme kadar geldim ben..yazını görünce de dayanamadım işte..^o^

    nys.arang'a gelirsek eğer ilk 5 bölüm boyunca çok eğlendim ben..hem merak unsuru çok hemde komedi unsuru var.ilerleyen bölümlerde ne olur bilemem ama ben şuan izlediklerimle sana tavsiye edebilirim.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:) Bloguma hoşgeldin^^

      Arang'ı da alayım o zaman listeme ben :) Bir günde 6 bölüm birden izletiyorsa güzeldir, May queen biter bitmez ya da belki de daha erken başlayacağım bu diziye :) Tavsiyen için teşekkürler :D

      Sil
  2. Seninle ayni durumda sayilirim su aralar dizi izlemek muzik dinlemek bile sikiyor bazen. arang izliyorum ben ama su aralar biraktim ya da ara verdim diyeyim bilgisayarim tamirde cepten izlemek zor oluyor. bence eglenceli basladi biraz gizem turu seyler vardi ama beni cok cekti diyemem komedi agirlikli olsa daha iyi olurdu benim icin kotu degil ama bir sonraki bolume merakla geciyor musun desen maalesef izlerim uygun bir zamanda diyorum. ama bunda su aralar dizilere kendimi pek vermememin etkisi olabilir tabi:P

    ayrica may queen dizisini begendin mi o kadar bolumu hemen izledigine gore sanirim begendin ama ben biraz uzak durdum o diziden jae hae icin basladigim bir dizi husran olunca onyargi oldu bende .dram istemedigini yazmissin yazinda may queen komedi mi diye merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cepten izlemek durumunda kalmıştım bir zamanlar, halini çok iyi anlıyorum. Küçük ekran her şeyden soğutmayı başarıyor insanı:P Yukarında da fndk çok beğendiğini söylemiş, tereddütte kaldım şimdi :S En yisi birkaç bölüm izleyip karar vermek :)

      May Queen'i çok beğendim, zaten konusuyla beni başında cezbetmişti. Oyuncular da büyük etken tabi Jae Hee ve Kim Jae Won, ikisi de bayıldığım oyunculardan:P Dönem dizilerinde dramı sevmiyorum yani dönem dizisi izleyeceksem bari komedi ya da ilginç olsun da öyle izletsin şeklinde bir düşüncem var. Ama bu düşünceme ters olarak da Queen Seon Deok en sevdiğim dizi :D May Queen dram ama çok ağır bir dram değil, bıkmadan izletiyor kendisini :) Ben sevdim, tavsiye ederim :D

      Bu arada bahsettiğin dizi Colors of Woman mı yoksa?

      Sil
    2. Evet colors of woman ilk 10 bolumden sonra hayal kirikiligi benim icin.. simdi ben arangta 15 bolum izledim sanirim dusun su an hangi bolumde olgumu bilmiyorum yani :P

      ama dedigim gibi son bes bolumu bozuk bilgisayarda ve cepte izledim iskenceydi yani gizemide uzattikca ben sikildim ama kardesim izlemis bana abla cok heyecanli diye anlatiyordu. ilk bolumler cok daha eglenceli ve heyecanliydi bana gore. ayrica biraz zevk meselesi tabi ben mesrla rooftop princeye cok severek baslamis 10. bolumden sonra sikilmistim dram izlerim ama komedi baslayip sonra degisenleri sevmiyorum iste:)

      bence de basla izle merakta etmiyor degilim bu fantastik dizinin sonunu nasil baglayacaklar diye ilk bolumleri ozellikle cok sevdim:)

      Sil
  3. Benim de aklımda iki dizi var başlasam mı diye kendimi yedim çok uzun süre ara verince ve aklılda tonla sorun olunca hiçbir şey yeterli olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben May Queen'i severek izliyorum ama çok muhteşem bir dizi değil. Baker King, Can you hear my heart dizisini izlediysen, bu dizi de ona benziyor :) Onun dışında önereceğim dizi yok maalesef ^^

      İyi yapım çok sık çıkmıyor ki kararlı olalım :D

      Sil
  4. Arang harika bir dizi ona kesin başla çook eğlenceli bir dizi ve Nice Guy'da unnim benim Moon Chae-Won oynuyor başlamaz mıydım tabiki başlardım ama Nice Guy dram ve unnim üzelecek gibi o yüzden devam etmeye çekiniyorum...Dönem dizilerini sevmiyorsan sana tavisyem The Princess'Man ve The Moon Embracing The Sun bu diziler senin tarihi dizilere olan önyargını söküp attarlar bana öyle olomuştu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. May Queen bitsin Arang'a da başlayacağım, artık bu kadar övgüden sonra başlamazsam olmaz ^^

      The Moon Embracing The Sun da bir zamanlar listemdeydi, hala izleyemedim, eğer araya başka diziler girmezse onu da izleyeceğim. Teşekkürler tavsiyelerin için :D

      Sil

MyFreeCopyright.com Registered & Protected